Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » MA lesz a forgalmi vizsgám,...

MA lesz a forgalmi vizsgám, izgulok nagyon a második lesz, nagyon szeretném, jól ébredtem, de a balra hátratolatás nem megy, és félek h azt fogom csinálni, tudtok arra tippet hogy hogy lehet azt jól megcsinálni? (meg egyáltalán a parkolásokat?

Figyelt kérdés
24 éves NŐ vagyok és vállalom, hogy nem tudok annyira jól tolatni, de próbálkozom :)

2012. febr. 27. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

tudsz korrigálni, nem kell elsőre tökéletesen megcsinálni. egyébként az oktatódnál reklamálj, ha nem tanított meg parkolni rendesen.

figyelj a gyalogosokra, sebességhatárra, és a jobbkezes utcákra. engem ezek miatt húztak el, a biztos azt mondta, h amúgy marha jól vezetek, de szabályok is vannak a világon :)

2012. febr. 27. 10:21
 2/6 A kérdező kommentje:
jah hát igen :))))) köszi a tippeket :)
2012. febr. 27. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Tolatás előtt a tükröket állítsd be úgy hogy lásd azt is ami mögötted van és az útpadkát is.

Aztán meg javíts addig amíg jó nem lesz. Ha látod hogy a kocsi párhuzamosan és közel áll a padkához akkor jöhet a parkolás befejezése.

(motorleállítás, kézifék... Amit nálatok kel.)

2012. febr. 27. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
sikerült?
2012. febr. 27. 19:37
 5/6 A kérdező kommentje:
megbuktatott.... és én vagyok a hibás.... nem figyeltem... külső sávról kanyarodtam, és a belső sávra érkeztem... ezért buktam meg ... elötte tökéletesen tolatam, balra hátra, jobra előre, saroktolatás... mind-mind elsőre...
2012. febr. 27. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom!! Én ma voltam vizsgázni de szerencsére sikerült (bár nekem már a 3. forgalmi volt)
2012. febr. 28. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!