A Jobbik-ban mi az ami szerinted rossz?
1 Politika:
Valóban nincs bennük semmi kompromisszumkézség!
Sokat hallottam hogy az összefogásról beszélnek(mint sok párt) de végeredményben csak a saját érveiket fogadják el!
2. Gazdaságpolitika:
És ha a fidesz unorthodox módszereket követett akkor a jobbik már nem is tudom mit de az már minden unorthodoxiát elhagyna... :)
Szerintem az ő gazdaságpolitikájuk eredményét a görögökön tudjuk majd megnézni ha kilépnek. Ami velük fog történni az történne velünk is ha a jobbik vezetné az országot!
Elsősorban a gazdasági analfabétizmus,csak szép frázisokat tudnak puffogtatni,ennyiben ki is merül a tudományuk .Ha valaki részleteket kérdezz az hazaáruló.
Folyamatosan cigányoznak ,de amikor ezt a szemükbe mondják kiérik maguknak hogy ez megalapozatlan.
Bezzeg amikor mást szidnak az alátámasztás egy teljesen szükségtelen dolog ,ha valaki szerintük hazaáruló (magyarán más a véleménye) akkor az 150%-osan az .
A tolerancia teljes hiánya , aki nem ért egyet velük vagy szimplán nem tetszik (ateisták,cigányok, homoszexuálisak zsidók ...) az a nemzet ellensége.
A felelősségvállalás teljes hiánya .Ha bármi rossz történik az a zsidó pénzoligarchiák vétke lesz, de ha valami jól megy akkor azok mintha sose léteztek volna és akadálymentesen érvényesül a nemzetiek érdeke.
"...sok politikusnak nem megfelelő az előélete..."
ezen jót röhögtem,az mszp,fideszbe a volt KISZ titkárok,főleg az mszpbe a pufajkások leszármazottjai,akik 56ban lőtték a saját honfitársaikat,gyurcsány Sukoróval,bajnai a Hajdu bét-el,a sok schientológus,kettős állampolgár izraeli képviselőjük,és még folytathatnám a sort oldalakon át..ők megfelelő múltal rendelkeznek??:D
így hirtelen a jobbikból egy ilyet sem tudok mondani
amúgy radikális helyzetben csakis radikális megoldás lehetséges
trianon előtt meg épp az volt a baj hogy túl sok jogot adtak a "nacionalizmussal túlfűtött" nemzetiségeknek,akiknek semmi sem volt elég!!Már akkor is túl toleránsak voltunk,meg is lett az eredménye..mért akarjuk megint elkövetni ezt a hibát a cigányokkal??igazán megtanulhattuk volna hogy az összes kisebbség addig megy amíg engedjük,a cigány helyzetet is csak magunknak köszönhetjük!!
Azt hogy egyenlőre semmit se tettek a közjólét érdekében, gyakorlatilag az éppenhogy 0-hoz közelít a parlamentbe kerülésük óta eltelt tevékenységük.
Ezenkívül közel se megfelelően szélsőséges, szégyent hoz a szélsőjobboldalra hogy ilyen dolmányos trógerek képviselik ebben a bóvliországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!