Szerintetek a jobbik miért rossz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 18:23
2/29 Dymo válasza:
na ezt honnan tudod? volt már valami szavazás?
3/29 anonim válasza:
Egyenlőre még nem tudni semmit. Csak akkor lehetne kiismerni a Jobbikot is, ha legalább egy évig kormányozna. De arra ki tudja, mikor kerül sor.
4/29 anonim válasza:
Közülük sokan gyűlölködnek,nem képesek az ellenvéleményt elviselni.
A programjuk pedig nem valósítható meg,mert nem veszik figyelembe a gazdasági törvényszerűségeket.Nagyon szépen hangzanak,de minden realitást nélkülöznek.
5/29 anonim válasza:
És most jöhetne valami olyan válasz is, amit nem hallunk vissza a médiából?
6/29 anonim válasza:
Nem a média véleményét írtam,mert az nem érdekel.Közgazdász vagyok és saját véleményem van.
7/29 anonim válasza:
ezen a fórumon hemzsegnek a közgazdászok. ennyire nem kell dolgozni azon a pályán? akkor lehet, hogy én is az leszek..
8/29 anonim válasza:
Európába az ilyen fasiszta pártok rövid időn belül mind bebuktak. Miért pont kishazánkba lenne jövője?
9/29 anonim válasza:
Nem fogadják el mások véleményét erőszakosak (nem tettlegesen).
Ha lepontoznak most az is ezt bizonyítja úgyhogy hajrá.
10/29 anonim válasza:
Nem a média véleményét írtam,mert az nem érdekel.Közgazdász vagyok és saját véleményem van.
Akkor beszélgessünk kolléga a közgazdaságról!
Csak hogy te mindig meg kukulsz ha valami konkrétat kellene írni. De akkor ki is a szalonképtelen?
20 év alatt annyit értetek el, hogy a téziseiteket sem tudjátok ma már tartani, nem hogy a 20 év hasznát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!