Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a jobbik miért rossz?

Szerintetek a jobbik miért rossz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 18:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%

Nem fogadják el mások véleményét erőszakosak (nem tettlegesen).

Ha lepontoznak most az is ezt bizonyítja úgyhogy hajrá.

Még is?

Mit kellene elfogadni? Legalább valamit példát írj légyszíves.

2010. febr. 18. 21:14
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
PL azt hogy szerintem nem hazaáruló az mszp se a fidesz.
2010. febr. 18. 22:08
 13/29 anonim ***** válasza:
1901.Te nem vagy közgazdász,de úgy látszik a te pályádon sem kell dolgozni.Egyéb ként ha te is közgazdász elnnél,akkor tudnád,hogy miért nem valósítható meg a program.Ezt egyébként rajtam kívül több gazdaságohoz értő megírta már részletesen az elmult hónapokban.Akinek van füle,az hallja meg.Aki nem akarja meghallani,az maradjon tudatlan.Nincs kedvem naponta indokolni a véleményémet,mert csak falrahányt borsó.
2010. febr. 18. 22:12
 14/29 anonim ***** válasza:
50%

Akkor pl napi 20 ilyen kérdés jön hogy: Még mindig vannak akik az mszp-re szavaznak???

Igen vannak mert nem csak jobb oldal létezik a világon, na ezt nem vagytok képesek elfogadni, hogy nem csak 1 alternatíva van.

2010. febr. 18. 22:14
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk az egész család mszp-s volt 4 és 8 éve is.

Most mindenki a Jobbikra fog szavazni mert ebből a szituból csak katonás rendel lehet kimászni ha tetszik ha nem kedves utolsó.

Az mszp-nek idáig volt 8 éve hogy bebizonyítsa milyen faszák, hát nem azok ennyi. Váltani kell nem siránkozni csak sztem Fidesz kerül ki győztesen és az se sokkal jobb... A Jobbik lenne az egyetlen kiút.

2010. febr. 19. 05:17
 16/29 anonim ***** válasza:

De én elfogadom a válaszod és nem birkázlak le.

Ez a különbség közöttem és a többi nagy magyar között.

2010. febr. 19. 06:29
 17/29 anonim ***** válasza:
71%
A Jobbik esetleges kormányrakerülése veszélyezteti EU-s tagságunkat. Szélsőséges nézetek vall, nyíltan zsidózik és cigányozik. Politikailag rutintalanok, és ezt agresszivitással próbálják kompenzálni. Köztársasági elnök jelöltjük (M. Krisztina) egy infantilis nőszemély, miniszterelnökjelöltjük egy hataloméhes taknyos. Többek között ezért rossz.
2010. febr. 19. 07:48
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy nekem sem szimpi a Jobbik, csak nagyon nem értem, hogy az emberek miért Istenítik annyira.

2010. febr. 19. 09:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert a kedves mszp-szdsz(szándékosan kisbetű)másról sem beszéltek hogy így a fityisz meg így az Orbán!Beleuntak,belefáradtak az emberek...

A Jobbik meg kínál egy alternatívát a két nagy közt!

Ők meg azt hiszik mindenki írástudatlan és megvezethető!

Miért nem akarnak jobbak lenni mint a másikak?

2010. febr. 19. 12:40
 20/29 anonim ***** válasza:

tegnap 22:12

még tanuló vagyok, csak feltűnt, hogy ebben a rovatban jóformán minden ötödik kérdéshez ír egy közgazdász

2010. febr. 19. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!