Hogy nagy az arcuk, azt hiszik mindent jobban tudnak, és ha nem tudnak további érveket felhozni akkor kijeletik : "Ja bocs, te csak egy homokos cigány zsidóbarát és vagy magad is az vagy.".
2012. máj. 18. 15:02
2/25 anonim válasza:
Én is jobbikos vagyok, de egy kicsit önfejűnek tartom a pártot. Néha kicsit visszafoghatnák magukat.
2012. máj. 18. 15:02
3/25 anonim válasza:
Radikális, szélsőséges. Gondolhatsz például a kisebbségekhez, az EU-hoz vagy a multikhoz való hozzáállásukra.
2012. máj. 18. 15:03
4/25 anonim válasza:
Azt, hogy korlátoznák a szabadságjogokat.
2012. máj. 18. 15:05
5/25 anonim válasza:
Az, hogy ha tehetnék rákényszerítenék másokra azt a világnézetet, amit ők a legjobbnak tartanak. Állami szinten akarnának beavatkozni az egyén életébe, akár vallási, akár más téren. Ha nem vagy velük, ellenük vagy. Liberális, zsidóbérenc vagy, mert nem osztod a nézeteiket.
2012. máj. 18. 15:06
6/25 anonim válasza:
Az, hogy rá akarják tukmálni a saját világnézetüket az egész országra.
Amit ők jónak tartanak az JÓ, amit rossznak, az ROSSZ, és punktum.
Ezt egy beszűkült gondolkodásra vall. Az emberek privát életében és világnézetében nem kell kotorászni, és ebbe nem is kellene beleszólni.
2012. máj. 18. 15:28
7/25 anonim válasza:
Bort isznak vizet prédikálnak. Gondoljunk csak arra amikor égre-földre esküdöztek hogy ők nem fognak élni a mentelmi jogukkal...
Az egész párt egy vicc már csak azért is mert az EU-ból való kilépést akarnák de azért onnan is felveszik a lóvét.
De a legborzasztóbb hogy nem észérvekkel próbálnak meggyőzni hanem az emberek érzelmeire hatva próbálnak követőket találni, "utálod a cigányokat? akkor szavazz ránk, mi elintézzük a problémát". Az viszont már egyiküket se izgatja hogy egy ország irányítása ennél sokkal többrétű, nem merül ki a kisebbségi kérdésekben. És épp ezért k.rná el a Jobbik is, mert nem értenek ahhoz hogy hogyan vezessenek egy egész országot. És aki erre nem jön rá magától az már be is sz.pja a dumájukat.
De mindegy is, elvégre én csak egy zsidóbérenc/homokos/cigány vagyok...
2012. máj. 18. 15:32
8/25 anonim válasza:
Szerintem ott nagyot hibáztak, hogy számtalan képviselőjüknek nem politikusokhoz méltó a múltja, ezáltal már az elején hiteltelenné váltak az emberek szemében.
2012. máj. 18. 15:41
9/25 anonim válasza:
Olyan populista párt, mint a többi, csak más a megcélzott réteg. Ügyesen felismerték ezt a "piaci rést", hogy megtartsák a tábort, annak megfelelően cselekszenek. Ezért nem tud nagy támogatottságot megszerezni soha. Aki, nem hisz nekem, nézze meg a történelmet, millió példa van rá!
2012. máj. 18. 15:52
10/25 anonim válasza:
Az, hogy nem tudják hol a határ. Ez lesz a vesztük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!