Mit szóltok ahhoz hogy a magyarság beolvad a cigányságba, és hogy szolgáknak tekintenek minket? és hogy az Eu mind végig nézi és nem segítenek?
1: Az elmebaj enyhébb formái gyógyszeresen kezelhetőek.
2: én ezt látom a környezetemben, a cigányok magyarnőket vesznek feleségül, sok nőt pedig el adják k*rvának, a csicskásaik mind magyar, és mégis a kormány támogatja őket.
Már hogy miben? Csak én maradtam le az Állami Csicskatartó és Foglalkoztató Alap létrejöttéről? Az meg hogy jön ide, hogy a romák magyar nőket vesznek el? Most abba bele sem megyek, hogy az írásképed az olyan, mint ha egy félanalfabéta lengyel szénbányász tanított volna meg magyarul.
Ha valamit akarunk csinálni ellenük politikailag egyből az eu le náciz minket, és egyből az emberi jogok megsértésével meg ilyenekkel jönnek
Már hogy mire tetszik gondolni a kedves kérdezőnek, politikai csinálás alatt? Nem lehet olyan törvényt hozni, ami csak a romákra vonatkozik.
de amit a külföldi magyarokkal tesznek (szlovákok,szerbek,románok) az ellen senki se tesz,
A Malina ügy miatt pár hete kért bocsánatot egy szlovák parlamenti képviselő.
ha meg ölnek 2 cigányt akkor a tv össze vissza sajnáltassa a cigányokat ha ők ölnek meg magyarokat azt már nem is mutatja a tv,
Bizony, a Cosma ügy, meg az olaszliszkai lincselés is hogy el lettek hallgatva!
központosítva államilag, igen
tűlünk vonják a járulákokat, ők mennek a segélyért, és ha nincs, követelőznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!