Támogatnád az 51%-tól kettes érettségit? (Hoffman Rózsi)
Szerintem ez tarhatatlan, hogy ma érettséági, olyan szinte hülye emberek kapnak, akik olvasni is alig tudnak. Ez a 10-20%os minimális ponthatár egész egyszerűen kínos, röhej kategória. Emiatt értékelődöt le az érettségi, hogy a leghülyébbnek is már van. Általános 6os gyerek is megcsinálja.
Erre fel egy szülői egylet vén, kommunista vezetője azt mondta -figyelj!- , hogy 5 helyett csak háromból kellene érettségizni, de azt is a kölyök válassza meg. Na bakker, az én gyereken már énekből, rajzból és etikából fog érettségizni, de számolni már nem fog tudni.
Én gondolkodás nélkül felemelném 51%-ra a kettes szintet. Fősulin is így van, akkor meg ?? Akinek nem tetszik, íratkozzon ki.
14
""András 140 000 forintos fizetését megemelték 12%-kal. Mennyi lett András fizetése az
emelés után?"
Szorozzunk be egy számot 1.2-vel. Ötödikes anyag. "
1,12-vel, de gondolom csak elírtad.
rohadtul nem támogatom..
maradjon csak így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!