Pro Patria kérdése:
Mi az oka annak, hogy itt GYK-n sokkal több a baloldali liberális, mint egyébként a szavazók közötti arányuk?
Figyelt kérdés
Talán nincsenek is olyan sokan, mint ahogy a kommentek sokaságából következtetni lehetne, csupán arról van szó, hogy a legaktívabb kommentelők (mondjuk a toplista első tíz szereplője) között vannak jelen nagy számban, magyarán nem sokan vannak, hanem hangosak, ám mivel a nevüket nem írják ki, így sok ember benyomását keltik?2012. máj. 7. 02:19
1/24 anonim válasza:
Mert sok nyugdíjad ráér itt észt osztani, nincs jobb dolguk.
2/24 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy így lenne.
4/24 anonim válasza:
Mert ezek alkotják a hangos tömeget, közben annyian sincsenek ahányan hiszik magukat!
5/24 anonim válasza:
Azt én is észrevettem, hogy itt sokkal több az értelem nélkül tengődő emberszerű lény, mint a választásokon.
6/24 anonim válasza:
Itt inkább as Fideszesek meg a Jobbikosok osztják az észt!
Aki nem ért velük egyet,arról azt hiszik,hogy baloldali vagy liberális. Pedig csak tudnak józanul gondolkodni.
7/24 anonim válasza:
"Itt inkább as Fideszesek meg a Jobbikosok osztják az észt! "
Mi nem osztjuk az észt. Ti eddgi is megvoltatok nélküle, nekünk meg azért hiányozna.
8/24 anonim válasza:
Az az oka, hogy a jobbikosokkal, radikálisakkal szembehelyezkedő vélemények mind-mind liberálisnak vannak titulálva. Holott csak annyi a "bűnük", hogy nem gyűlölködnek.
9/24 anonim válasza:
A jobbikosok szerint mindenki liberális meg hazaáruló aki nem ért velük egyet.A komcsik szerint meg mindenki náci aki velük nem ért egyet.
Véleményem szerint a jobbik egész normális párt lehetne hogyha nem ilyen radikálisan állna a dolgokhoz.Ha egy kicsit visszább venne talán többen szavaznának rá.
A jobbik olyan most mint a fidesz volt az elején.A fiatalokat ragadja meg és őket próbálják az oldalukra állítani.
10/24 anonim válasza:
A baloldali liberálist zöldnek nevezik, abból pedig én speciel egy darabot nem láttam még az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!