Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik nacionalista liberáli...

A Jobbik nacionalista liberális párt?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert kiáll a 2006-os tüntetők mellett (nagyon helyesen). Felszólal Izrael állam terrorizmusa ellen( szintén nagyon helyesen). Fontosnak tartja a nemzeti hagyományokat és a nemzettudatot... stb
2012. ápr. 7. 19:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%
Izrael állam terrorizmusa? Az arabok azt mondják, hogy elvették a földjüket 1949ben, de az egész palesztin mozgalom csak 1967ben indult... Mi is történt 1967ben? Csak nem az, hogy az össz arabság szovjet támogatás ellenére sem tudta legyőzni Izraelt?
2012. ápr. 7. 19:18
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
A Jobbik pedig egy hozzád hasonlók bohócpártja.
2012. ápr. 7. 19:19
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Az egyész Izrael-palesztin vitában az a legviccesebb, hogy ti nem a palesztinok mellett álltok, hanem a zsidók ellen :).
2012. ápr. 7. 19:19
 4/26 A kérdező kommentje:
Jó estét gyurcsányisták! :)
2012. ápr. 7. 19:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Jóemberek, vegyétek már észre, hogy magyarok vagytok elsődlegesen, és nem pedig jobbikosok, gyurcsányisták, úgy játszanak veletek a pártok mint ha egy színházi előadás lenne... Egy kutya mind, semmivel sem különbek a másiknál...
2012. ápr. 7. 19:26
 6/26 anonim ***** válasza:
én aztán nem vagyok balliberális... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
A "legviccesebb" az, hogy a környező arab államok is űzik a palesztinokat. Csak hát a jobbik hívek nem éppen a tájékozottságukról híresek, ellenkező esetben oda lenne az a fene nagy arabbarátság.
 8/26 anonim ***** válasza:
14%

Nemzeti radikális

Amúgy minden népnek nacionalistának kéne lennie, mert a liberális globalizmus elpusztít minden hagyományt, és értéket! A Jobbik nem nacionalista diktatúrát szeretne kiépíteni, hanem egy olyan társadalom orientált rendszert, ahol rend van, minden embert megbecsülnek, és nem hagynak senkit elveszni! De mint a meghatározásában is benne van, ehhez radikális változás kellene, mert jelenleg 90 fokos lejtmenetben zuhanunk lefelé, és ezt a mostani liberális magyargyűlölő pártok nem hogy megállítanák, hanem még egyre jobban fokozzák! (Gondolom a háttérhatalmi origarchiák miatt.) Az ég világon mindent átkéne alakítani, mert csak úgy tudnánk kitörni a pénz diktatúrájából!

2012. ápr. 7. 19:52
 9/26 anonim ***** válasza:
71%

Nah vegyük át: konzervatívak, és hajlamosak gyűlölködni, szükségtelennek tartják a fejlődést és csak 1-2 tájékozott ember van köztük. Biztos liberálisak, nem? -_-" *facepalm*

Lepontozhatsz, attól még nem neked lesz igazad.

2012. ápr. 7. 19:58
 10/26 anonim ***** válasza:
21%

Az előttem író jobbikgyűlölő, hungarofóboknak ajánlanám ezt a két videót! Pont ilyen magatokfajták miatt készítettem... Miután végignéztétek, nézzetek tükörbe -ha mertek-!

http://www.youtube.com/watch?v=-7xnRKczC6M

http://www.youtube.com/watch?v=lyz-9Mos7iw

U.i.

Én valamiért vagyok, nem valami ellen! Jobb ha eszetekbe vésitek!

2012. ápr. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!