Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik nacionalista liberáli...

A Jobbik nacionalista liberális párt?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert kiáll a 2006-os tüntetők mellett (nagyon helyesen). Felszólal Izrael állam terrorizmusa ellen( szintén nagyon helyesen). Fontosnak tartja a nemzeti hagyományokat és a nemzettudatot... stb
2012. ápr. 7. 19:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Valami mellett, a szír palesztin táborrombolásról miért nincs hír a kurucon? Mert az nem zsidóbűnözés, az nem hír?
2012. ápr. 7. 20:07
 12/26 anonim ***** válasza:
5%

"Nah vegyük át: konzervatívak, és hajlamosak gyűlölködni, szükségtelennek tartják a fejlődést és csak 1-2 tájékozott ember van köztük. Biztos liberálisak, nem? -_-" *facepalm* Lepontozhatsz, attól még nem neked lesz igazad."

... Azért, mert...

Csakis a magadfajta gyűkölködők, "csak azért is utálom" emberek gyűlölik a Jobbikot! Szídni tudjátok, de érveket felhozni már nem! Te mondod hogy neked van igazad, aztán egyetlen egy érvet sem hoztál fel! Miben lenne neked igazad? Szánni tudom a magadfajtákat!

2012. ápr. 7. 20:12
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Nézz a tükörbe: sosem értettem hogy na nem szeretem a jobbikot, attól miért leszek hungarofób. Az egy dolog hogy egy kicsit eltúloztam a dolgot, de ez rátok is jellemző mikor azt mondjátok hogy agyon kéne lőni a cigányokat meg stb. Mondjuk 1-2 dologban a jobbikkal is részben egyet értek,(pl:nem kell kilépnünk az eu-ből csak ki kell állnunk ott magunkért) de amiket ígérnek, azok vagy nem teljesíthetők vagy nekem nem tetszenek. Például nem akarok egy konzervatív pártot az ország élére, ami kötelezővé tenné a hittant, és 10 börtönt adna egy füves cigiért. (ezt most nem szó szerint értem, de szerintem érted mire akarok célozni)
2012. ápr. 7. 20:26
 14/26 anonim ***** válasza:
*10 év börtönt*
2012. ápr. 7. 20:28
 15/26 anonim ***** válasza:
82%
Ez a belinkelt videó a hungarofóboknak? k*va gyenge
2012. ápr. 7. 20:43
 16/26 anonim ***** válasza:

Ma 19:18

De attól még hogy 1967-ben alakult meg a felszabadítási szervezet az nem jelenti azt hogy nem lettek volna ott a palesztinok évszázadok óta.Krisztus után 700 valahányban a muszlimok elfoglalták Jeruzsálemet a Bizánci Birodalomtól.Attól fogva folyamatosan nőt a muzulmánok száma az egész régióban, zsidók nagyon elvétve éltek ott.A keresztes háborúkban pedig szinte teljesen kiirtották őket.Azt a pár évet leszámítva 1000 évig muzulmán terület volt, Palesztina nevet már a római korban is viselte.A zsidók csak a 19 század végén kezdtek visszatelepedni miután az Oszmán birodalomtól Brit kézre került.A britek ellen terror cselekményekkel kezdték meg a harcot a zsidók, és most amerikai támogatással terrorizálják az összes szomszéd országot.A többi arab állam pedig nem veti meg a palesztinokat maximum a felső réteg akiket a markába tart az USA.

2012. ápr. 7. 21:03
 17/26 anonim ***** válasza:
Ennek nézz utána jobban jó? Semmit sem tudsz a helyzetről...
2012. ápr. 7. 21:05
 18/26 anonim ***** válasza:

21:03

"A britek ellen terror cselekményekkel kezdték meg a harcot a zsidók, és most amerikai támogatással terrorizálják az összes szomszéd országot."

És ez engem európaiként miért érdekeljen annyira? Az arab barátaidnak kellett volna tökösebb legényeknek lenniük 1948-ban, akkor egyszer és mindenkorra lerendezhették volna a zsidókat a Szentföldön. Elbaltázták, ahogyan a többi Izrael elpusztításának szándékával indított háborújukat is, úgyhogy most hallgass a nevük. Így jártak és kész.

Az Abháziából 1993-ben elüldözött több százezer grúz civil lakos sorsa például miért nem fáj nektek és a Jobbiknak annyira? :)

2012. ápr. 7. 22:10
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Pl a kurdok tibetiek ügye miért nem ennyire népszerű a jobbikosoknál?
2012. ápr. 7. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"Az egyész Izrael-palesztin vitában az a legviccesebb, hogy ti nem a palesztinok mellett álltok, hanem a zsidók ellen :)."

Ebben hol a poén? Utálom a zsidókat mint a hígfost, de hogy jönnek képbe a palesztínok?

2012. ápr. 7. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!