Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Több a gazdag, mint a szegény?

Több a gazdag, mint a szegény?

Figyelt kérdés
A legtöbb új intézkedés a tehetősebb rétegnek kedvez. A szegényebbek nem tesznek semmit sem, úgy értem nem tüntetnek. Miért nem? Lehet helytelenül gondolom, de eltünt a középosztály, és már csak gazdagok és szegények vannak. Ez utóbbi réteg eltűr már mindent. Pl minimálbér megadóztatása, telefonadó stb... Annyira kevés szegény ember él az országban, hogy kevesen vannak egy nagyméretű, országos szintű tüntetéshez, vagy már megszokták a tehetetlenséget? Esetleg több a gazdag, mint a szegény?
2012. máj. 6. 08:08
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

"Ja értem. Gugli nélkül nem tudod elmagyarázni. Egyre jobban "szeretlek" :-D"

Ingyen én sem vállalok tanítványokat:)

2012. máj. 7. 08:23
 42/42 anonim ***** válasza:
# 40/41: persze hogy szükség van rájuk. Kérdező azonban méltatlankodását fejezte ki hogy azt is megadóztatják, sőt a minimálbéreket is. Így már kerek?
2012. máj. 7. 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!