170. 000-t kap, csak mert otthon van a gyerekével. Nem sok ez a mostani helyzetben?
Elképedek ezeken a válaszokon.
Ekkorra butaságokat és torzult igazságérzeteket szavakba öntő emberi vélemények sokaságát olvasni és megérteni....nem lehet.
Egy 170.000-Ft-os jövedelmet irigyelni, elképesztő. Hát ti hol éltetek eddig? Egy szatyorral a fejeteken? Az a szégyen, hogy valaki három műszakban dolgozva a fizetése napján ami alulról közelíti a 100.000 -t nemet kell hogy mondjon a gyermekének mert az egy jobb joghurtot szeretne. Már ott tartunk,nem csak az nem eszik aki nem is dolgozik....
Ilyen szép új világot építgetnek a kedvenc politikusaink, mert ezt - nem mi csináljuk.
Az egykulcsos adó bevezetésével, hány politikus szólalt fel mert a havi jövedelme száz-ezrekkel növekedett...
Érdekes, hogy amikor egy gazdag réteget ér pozitív kiváltság akkor az nekik jár...
legalább is ők úgy gondolják és ennek hangot is adnak.
Ha egy alacsonyabb fizetésű kap pár ezer forint juttatást, akkor minden esetben vannak olyanok akik hangot adnak,hogy már megint ezeket az ingyenélőket segíti a kormányzat.
170.000....minden normális magyar családnak legalább ennyit kellene keresni, szülőnként. És ez sem érné el a tőlünk nyugatabbra élők havi jövedelmének felét sem.De sokallják legfőképpen azok akik azért sírnak, hogy az ő fizetésük nem annyi mint a nyugaton élő képviselő társaiké.
Vajon mikor tudatosul bennünk,alacsony keresetű emberekben, hogy a felülről jött sírást ne halljuk meg és azt feltranszformálva ne adjuk ki magunkból,mint egy végtelenített szócső, mintha az a gond a mienk lenne...
...talán majd egyszer...
170.000 - nem sok...
Ökörköri
"170.000....minden normális magyar családnak legalább ennyit kellene keresni, szülőnként."
Igen, kellene KERESNI. Nem pedig ingyen kapni azért mert széttette a lábát. Persze ezek a mamaszauruszok utána ide járnak osztani az észt. Ilyenkor kezd el esni a z oldal színvonala. Végül is megtehetik mert jó pár évig nem kell keresztbe tenniük két szál gyufát sem.
Akik szerint sok ez a pénz, azoktól megkérdezném: amikor az anyuka annyit termelt, hogy ekkora juttatása lett és azután adózott és fizetett járulékot akkor nem volt sok?
Látszik, hogy a gyereknevelés közelében sem vagytok. Akinek pedig a gyerek megszülése és nevelése egyenértékű azzal, hogy "széttette a lábát" arról a véleményem az, hogy alpári, sz*r ember.
32-es: írd már meg, hogy mennyi adót fizetsz havonta és számoljuk ki, mennyit adózok én még így is! Ugyanis MINDEN juttatásból vonnak adót, ez a 170 nekem a nettó.
De csak hogy még szarabb legyen neked: ebből elég keveset költök a gyerekre, mondjuk havi 10-20-at, azt is csak játékra, ruhára. Pelenkát, popsitörlőt, gyógyszert, nekem melltartóbetétet, szoptatós teát, vitamint EP-kártyára fizetünk.
Amúgy meg nem azért szültem, hogy pénzt kapjak. Anyagilag sokkal jobban jártunk volna, ha nem vállalunk gyereket. De mivel vállaltunk, úgy gondoltuk, csináljuk rendesen: tisztasági festés penészmentes, "nyalogatható" festékkel; nyílászárócsere, kiságy, pelenkázószekrény, babakocsi, hordozó stb. Mindben van ÁFA.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a 2. konzultáción a nővér a fülembe súgta, hogy "hát a doktor úr 10et szokott kapni vizsgálatonként és 100at a szülésért". Én meg mondtam neki, hogy ennyiért inkább magándokinál szülök, EP-kártyára. Pedig nem kevés TB-t fizettem.
Kedves Kérdező, ne foglalkozz az ostoba, primitív irigykedő emberekkel... Sajnos ez az ország tele van olyasfélékkel mint ez a 32-es.... és ezt nyilván nem dicséretnek írtam.
Gőzük sincs arról mi hogy megy, de fröcsögni azt tudnak. A valóságban lehet, hogy fele annyit sem tett le az asztalra, mint Te vagy másik kismama. Az meg hogy "széttette a lábát", primitív és szánalmas megnyilatkozás, kíváncsi vagyok tud-e még lejjebb süllyedni :) ha összekapja magát, biztos menni fog neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!