Honnan lehet szerezni olyan Jobbikos zászlót, melyen a lakhely neve van?
Figyelt kérdés
Megkérek mindenkit , hogy ne kezdjen itt vitát , feltettem egy egyszerű kérdést és nagyon jó lenne ha kapnék rá választ. Köszönöm !2012. márc. 16. 19:10
2/8 anonim válasza:
Megkeresed a helyi Jobbik irodát, és megkérdezed!
vagy
jobbik.hu
3/8 anonim válasza:
Szerintem a helyi irodát keresd meg.
4/8 Sz1u válasza:
Szitanyomással bármilyen feliratot rá tudnak nyomtatni (akár pl. a Te nevedet is).
5/8 anonim válasza:
Föntiek helyesen válaszoltak! Ha nincs pénzed, és nem tudod megcsinálni kézzel, akkor anyukád vagy nagymamád segít megvarrni. Viszont a lakóközösséged nevében nem kellene lengetned zászlót, amíg nem egyezett bele mindenki! A magad nevében lengethetsz, ha nincsen jobb dolgod, de a lakhelyedet biztosan nem te képviseled. Ha már a jobbikra szavaznál, a magyar helyesírásra figyelj, ne égesd le őket!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak !
Felvettem a kapcsolatot a helyi Jobbik irodával , hamarosan választ kapok.
Tisztelt utolsó ! Figyelek a helyesírásra , viszont a "ha" előtti vesszőhiányon kívül nem találtam a kérdésemben semmi hibásat. Ha Te igen , szólj kérlek :)
2012. márc. 19. 19:17
7/8 anonim válasza:
Honnan lehet szerezni olyan J(j)obbikos zászlót, melyen a lakhely neve van?
Megkérek mindenkit( ), hogy ne kezdjen itt vitát( ), feltettem egy egyszerű kérdést(,) és nagyon jó lenne(,) ha kapnék rá választ. Köszönöm( )!
Ha már kérdezted, mondjuk engem igazából főleg a melléknév írása zavart.
8/8 anonim válasza:
Mintha bármit is számítana, hogy mivel van ráírva.
Költsünk erre is közpénzeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!