170. 000-t kap, csak mert otthon van a gyerekével. Nem sok ez a mostani helyzetben?
Ne dögöljenek éhen, de annyira igazságtalan. Csak mert ő azt választotta, hogy gyereke lesz, én meg azt, hogy nem...
Tudom, senki nem érti, de az, hogy én szeretnék utazgatni, az én DÖNTÉSEM, az, hogy valaki más gyereket szeretne, az az ő DÖNTÉSE. Miért jobb az övé, mint az enyém? Miért kell pénzzel jutalmazni, hogy szaporodik? Csak mert szült egy kis adófizetőt?
3-as, igen, fején találtad a szöget: pontosan azért kell támogatni a gyerekvállalást mert szült és nevel egy kis adófizetőt, aki majd a nyugdíjadat is biztosítani fogja. A gyereknevelési segélyek a civilizéált világ minden pontján léteznek, és kérlek nézz széét: van ahol az anya a fizetése 100%át kapja ezidőre, nem kevesebbet!
Azt én is igazságtalannak tartom, hogy olyanok is kapnak mindenféle segélyeket akik soha egy szalmaszálat keresztbe nem tettek.
Első voltam
Nem azt mondom, hogy rossz, csak nem értem. Filozófiai szempontból az egyik ember döntését támogatja, a másikét nem. Mikor maga a szülő sem úgy szül, hogy de jó, lesz nyugdíjam, hanem úgy, hogy de jó, lesz egy kis ember, akinek megtaníthatom a világ dolgait.
Nem kötözködök, nem értek hozzá, csak több lépést teszek hátra, és az egész képet nézem, nem csak egy szeletét.
Egyébként én szeretnék úgy élni, hogy ne kelljen soha az államtól segítség. Szerintem nem érdemlem meg, és elég nagy vagyok, hogy előteremtsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!