170. 000-t kap, csak mert otthon van a gyerekével. Nem sok ez a mostani helyzetben?
Miért lenne luxus ez?Mennyi irigykedő ember van itt , hihetetlen.A hölgynek a fizetése is magas azért kap ennyit.Hogyha én fogok szülni lehet nekem több is lesz mivel Ausztriában dolgozom de Magyarországon lakom.
Nem luxus csak ti vagytok olyan irigyek hogy mindjárt belefeketedtek.
"Oh, itt már csak ilyenek az emberek. A nyugdíjastól sajnálják a nyugdíjat, a gyerekestől a GYED-et, a családi adókedvezményt, a beteg embertől az ingyen gyógyszereket. Mind azt nézi, hogy én miért nem kapok? Szerintem a magyar emberek mentalitása siralmas."
Nem. Az a siralmas, hogy 2 millióan fizetjük a számlát.
"Nem. Az a siralmas, hogy 2 millióan fizetjük a számlát."
Pontosan! Nem lenne itt ekkora gond, ha lenne legalább 5,5-6 millió dolgozó, adózó állampolgár. Én nem sajnálom senkitől sem, de amíg ilyen helyzet van Magyarországon, addig igenis luxus kifizetni bárkinek is ennyit! Az emberek hozzáállása is siralmas, ez igaz, de sajnos az egyik legnagyobb baj az országban, hogy mindenki mindent akar, de persze alanyi jogon.
Igen, ez havi összeg. TGYÁS a neve. Nem tudom, mennyi volt a bruttója, de sok.
Nem alanyi jogon jár. Nem tudom, mi a feltétele. Ő 6 éve folyamatosan dolgozik, 4 éve ugyanott.
Az illető hölgy jövedelme magasabb volt, mint amennyit most kap. Sok okos itt osztja az észt, fogadjunk a felének fogalma sincs, hogyan jár a tgyás. A jövedelme alapján!! Ergo megdolgozott érte. Bizonyára jó munkahelye volt/ügyes volt/sokat tanult/jó szakmát választott. Hihetetlen hogy milyen irigyek vagytok... Drágáim, mindenki a saját sorsának kovácsa! Irigykedni bezzeg sokkal könnyebb.
Én 100 ezret kapok, de egy percig nem sajnálom senkitől ezt a pénzt. Bizonyára meg van az oka, hogy miért ennyi!
Egy javaslatom lenne az ország gondjainak rendezésére:
Az összes irigykedő, rosszindulatú ember mindenkori jövedelméből kellene elvenni 30%-ot! :) Megoldódna itt mindenféle gond... még akkor is tele lenne az államkassza, ha az adók jó részét eltörölnék ;)
Na pont ezt írtam! Kedves kérdező, Te is itt okoskodsz, aztán még azt sem tudod, mi alapján jár a tgyás...
Mielőtt ilyenről véleményt formáltok, utána kéne járni a dolgoknak!
"Egy javaslatom lenne az ország gondjainak rendezésére:
Az összes irigykedő, rosszindulatú ember mindenkori jövedelméből kellene elvenni 30%-ot! :) Megoldódna itt mindenféle gond... még akkor is tele lenne az államkassza, ha az adók jó részét eltörölnék ;)"
Rossz javaslat! Az adófizetők számát kellene növelni drasztikusan és a feketén szerzett jövedelmeket "kifehéríteni". Ha ezeket sikerrel vennénk, akkor felőlem kaphat annyiféle segélyt amennyit akar, addig nem! És ez nem irigység, mert én nem irigylem senkitől sem, de a jelen gazdasági helyzetben nem kellene ennyi mindent fizetnie az államnak! A cigányok mellett a családosokkal van a legtöbb gond, főleg a nagycsaládosokkal, akik mindent ingyen akarnak, csak azért mert nem tudtak óvszert venni, ezért odaszül 4-5 gyereket, majd az állam felneveli címszó alatt. Avval meg ne jöjjön senki, hogy a gyerek az érték, mert adófizető lesz, ha az lesz, akkor sem lesz nyugdíj 30 éven belül. Mindenki rakja magának félre a nyugdíjas évekre.
Egyáltalán mi közöd hozzá kérdező hogy a hölgy mennyi pénzt kap?Senki semmi köze a másik pénztárcájához.
A hölgy bizonyára tanult ember , jó végzettsége van és ennek megfelelően van állása és utána a juttatások.Számomra is hihetetlen ez a sok irigy ember , állandóan más dolgába ütik az orrukat ahelyett hogy a saját szemétdombjuk körül kapirgálnának.
"Ha ezeket sikerrel vennénk, akkor felőlem kaphat annyiféle segélyt amennyit akar, addig nem!"
Mielőtt ekkora b@romságot le mersz írni, JÁRJÁL UTÁNA, HOGY MI AZ A TGYÁS!!!!
Tudod mit? Jó fej vagyok segítek! Köze nincs a segélyekhez, JÖVEDELEMPÓTLÓ JUTTATÁS! Amit egy gyermek után is kap az ember, nem kell hozzá nagycsaládosnak lenni. Mellesleg hozzáteszem jogosan és megérdemelten kap ennyit, hiszen Ő pont az általad annyira preferált fehérített pénzt kapta valószínűleg. Azért volt ilyen magas a BÉRE!!!!!!! Hihetetlen, hogy nem képesek egyesek ezt felfogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!