Gyurcsány megtalálta már a szakdolgozatát a fiókok erdejében? :-)
KISZ-es volt, tehát neki nem kellett írnia. Azért valahogy átrugdosták az elvtársak a büfészakon és kapott egy diplomát a SEMMIÉRT.
Nem hallottad? Ellopták a jobboldaliak! XD Nem semmi "párt" ez a DK.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YZuat..
Én sem keresem a magamét. Elég, ha a fejemben van, és szükség szerint használni tudom. Ez utóbbi a lényeg. És nagyon zokon venném, ha valaki csak úgy, puszta szórakozásból, és nem nagyon jól definiált célból kutakodna utána.
Vagy tán néhányakat azért érdekelnek a szakdolgozatok, hogy nekik is legyen? (na ezt nem bírtam megállni)
Ez milyen érv az ostoba viselkedés mellett?:
"Gondolom te is szoktad teli pofával szidni Orbánt, nem is ilyen humoros vádakkal illetve, úgyhogy be lehet fogni."
A magna cum laude az egy zenei formáció. A summa cum laude minősítést pedig doktori disszertációra adják.
Az ALAPMŰVELTSÉG hiányát véltem felfedezni.
És így is, hátha szükséges:
Question: My friend just graduated "with highest" distinction", while another friend graduated from another University as "summa cum laude". Which is higher, Magna, Summa, or "with highest distinction?
Answer: In Latin, "cum laude" means "with distinction", and different colleges use different standards.
- "with distinction" (cum laude, literally "with honor") is often the top 5% of GPA within the graduating class.
- "with high distinction" (magna cum laude, literally "with high honor), is reserved for students with a GPA between the top 5% and 3%.
- "with highest distinction" (summa cum laude, literally "with highest honor") is often the top 3% of the graduating class, usually a GPA above 3.9, depending on the grade inflation at the school.
Universities may call it different names, but the three steps of "cum laude" remain a universal standard for achievement in colleges and universities across the globe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!