Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Schmitt Pál megtalálta az...

Schmitt Pál megtalálta az igazi helyét és szerepét?

Figyelt kérdés

Szerintem ez az iskolalátogatás és a gyerekekhez való gügyögés lehet. Ez nagyon jól áll neki. Itt van két idevágó hír a honlapjáról:

[link]

[link]

2011. máj. 19. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

"Schmitt Pál köztársasági elnök a zuglói Hunyadi János Általános Iskola meghívására rendhagyó osztályfőnöki órát tartott, ahol az iskola diákjait a nyelvtanulásra, sportolásra és a zene tanulására buzdította."

Éljen az egységes nemzeti széthúzás! Ezek szerintem felső tagozatosok úgyhogy már nem igen gügyögnek, lehet kérdező te akkor még gügyögtél de hát nem vártam sokat tőled. Bégesd tovább a hülyeségeidet a nyájjal, sírj mindennap az orbánjúgend miatt.

Szép napot.

2011. máj. 19. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés provokatív, kedves moderátorok, nincs más célja, mint oldalakon keresztüli értelmetlen viták gerjesztése!
2011. máj. 19. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy a gyerekek gügyögnek, hanem az elnök úr gügyög nekik.
2011. máj. 19. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Aha, hát megnézném te mi produkálnál kérdező.
2011. máj. 19. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:

figyelj kérdező... :)

TFH: Schmitt Pál megtalálta ott a helyét, csak hogy egy kis boldogságot lelj az életedben. Jhaj, megbocsáss, a "TFH:" azt jelenti, hogy "tegyük fel, hogy".

Ebben az esetben még mindig 1-0 neki, mivel, ahogy elnézem, neked még keresned kell a helyedet, mert itt már az első 2-3 hozzászólásban is el lettél küldve.

A fene, ma megint semmi, mi? :)))

2011. máj. 19. 22:21
 6/7 Sz1u ***** válasza:

Kérdező! Ez tényleg nem túl szerencsés kérdés...

A két link alapján legfeljebb a magyar nyelv(tan!)-ra való buzdítás hiányát lehet felróni ennek a pojácának.

Lásd: "iskola diákjait a nyelvtanulásra, sportolásra és a zene tanulására buzdította."

2011. máj. 20. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A nyelvtanulásnál általában idegen nyelvet szokás érteni, szóval még ebbe se lehet belekötni. Szerintem vannak olyan okosak a Sándor palotában, hogy Smittpalit és a helyesírást többet nem veszik egy mondatba.
2011. máj. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!