Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűntek a kommunisták?

Granulátum kérdése:

Hova tűntek a kommunisták?

Figyelt kérdés

Talán már volt kérdés ez itt, de miben maradtatok, hova tűnt az a többszázezer (millió) ember, akik a pártállam hű kiszolgálói voltak?

Tudom, az MSZP-be meg a zsinagógákba, de ők csak kb 10%-át teszik ki az összesnek. A többiek mit csinálnak-csináltak az elmúlt húsz évben?

Tényleg, mi lenne ha néhány radikális jobboldali szavazó egyszer véletlenül felmenne, és kezébe kerülnének a nagypapi tárgyi emlékei?

2012. ápr. 9. 23:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Hova tűntek a komcsik?

Sehova nem tűntek el, például az egyik az Országgyűlés elnöke, a másik nemzetgazdasági miniszter, a harmadik bukott köztársasági elnök .... és még sorolhatnánk napi 24 órában szilveszter éjszakáig :-)

2012. ápr. 19. 22:44
 22/26 anonim ***** válasza:
Még nem hallottál arról, hogy hétköznap kommunista volt, vasárnap meg vidéki templomokban imádkozta le a heti bűnét? Nagyon sokan voltak ilyenek is. Kaméleonokból bőven van Magyarországon. Nagyon sokan hangoztatták, hogy ők partizánok voltak, főleg az 50-60-as években. Rendszer váltás után, mindenki a kutyabőrét kereste. Ilyenek vagyunk. Hagyjuk magunkat megvezetni, jó szónok arra terel amerre akar, fellelkesedünk, majd gyorsan kihuny ez a lelkesedés. Akiket végleg magukhoz láncolnak egy egy pártok, azok a kapaszkodók, vagy reménykednek, hogy a párt által előnyökhöz jutnak. Milyen felemelő, amikor valaki azt mondja, hogy én a polgári réteghez tartozom :-) Ne feledd, Nyilas nemzet vagyunk, ami azt jelenti, hogy mélyen sznobok. Van akin kijön, van akin nem látszik.Most felnövekvőben lévő fiatal nemzedék, már ebbe nő bele, a vad kapitalizmusban, keresi a helyét. Mindegy kik voltak a szülei, kommunisták, vagy liberálisok .
2012. ápr. 20. 07:21
 23/26 anonim ***** válasza:
22/22 Azért a rend kedvéért azt is hozzá tehetted volna, hogy a tulajdonviszony váltás után -mert csak emiatt változott a rendszer a szemlélet maradt - mennyi 56-os lett ! De mennyien cseréltek a képeket a falon !
2012. ápr. 20. 08:23
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem tom, hogy a többiek hova lettek de én itt vagyok.
2012. ápr. 27. 19:09
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagy egyedül
2012. ápr. 28. 13:57
 26/26 PHP de kóder! ***** válasza:
orban elvtarsat vagy kover elvtarsat keresed?
2013. szept. 30. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!