Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűntek a kommunisták?

Granulátum kérdése:

Hova tűntek a kommunisták?

Figyelt kérdés

Talán már volt kérdés ez itt, de miben maradtatok, hova tűnt az a többszázezer (millió) ember, akik a pártállam hű kiszolgálói voltak?

Tudom, az MSZP-be meg a zsinagógákba, de ők csak kb 10%-át teszik ki az összesnek. A többiek mit csinálnak-csináltak az elmúlt húsz évben?

Tényleg, mi lenne ha néhány radikális jobboldali szavazó egyszer véletlenül felmenne, és kezébe kerülnének a nagypapi tárgyi emlékei?

2012. ápr. 9. 23:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Magyarországon nincs radikális jobboldal, a Párizsi Békében elfogadtuk, hogy az ilyen pártokat betiltjuk."

Ilyet nem fogadtál el te ostoba!

2012. ápr. 10. 05:51
 12/26 anonim ***** válasza:

"Beléptek a Jobbikba."

Nem léptem be mivel nem érdekem egy párt tagjának sem lennem. De még mindig Jobbak mint Gyurcsány DKja vagy az MSZP.

2012. ápr. 10. 05:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Mind ott van a parlamentben, csak köpenyt váltottak
2012. ápr. 10. 07:37
 14/26 anonim ***** válasza:
31%
# 11 Ne ostobázz ember! Akkor szerinted mi a fasiszta, ha nem radikális jobboldali? Kis buta tanulatlan tuskó.
2012. ápr. 10. 08:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Itt vagyunk, nem bújtunk el és nem mi kerestünk titeket 89-ben, hanem ti jöttetek mihozzánk és megetettétek a párttagokat olyan dolgokkal, amiket tényleg számon fognak kérni, mert sorsuk nem hogy javult volna hanem olyan módon romlott,hogy nem kerekasztali tárgyalásokkal fognak számon kérni. Ezt garantálom és garantáljuk !
2012. ápr. 10. 09:36
 16/26 anonim ***** válasza:
# 15 Azzal, hogy sértegetsz csak a saját ostobaságodat világítod meg. Nem tudsz érvelni, ezért az ősember-módszerhez nyúlsz. Gratulálok.
2012. ápr. 10. 09:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Idejük és szellemi energiájuk jelentős része arra megy el, hogy bebizonyítsák, ők sosem voltak kommunisták, sőt, jelentős ellenállói tevékenységet fejtettek ki a Belügynél.
2012. ápr. 10. 11:17
 18/26 anonim ***** válasza:
Én nem aggódom amíg, szintidőn belül jön a marakodás :D
2012. ápr. 10. 12:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok, hithű kommunista! Büszke vagyok rá, hogy a dolgozó ember érdekeiért harcolok! :)
2012. ápr. 10. 17:28
 20/26 anonim ***** válasza:

"Nem tudsz érvelni, ezért az ősember-módszerhez nyúlsz. "

Mint a fajmagyarok túlnyomó többsége.

2012. ápr. 10. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!