Hová tűntek a Fideszes megmagyarázók a Gyakorikérdések.hu-ról?
Figyelt kérdés
Láthatóan és érzékelhetően megcsappantak a Fidesz tábort erősítők létszáma!2012. márc. 30. 16:52
1/23 anonim válasza:
Én nem szavaztam a Fideszre, illetve nem is fogok, de ez a nemzetellenes, primitív mocskolódás amit az interneten tapasztalni a jelenlegi kormányzat ellen, az hányingerkeltő.
2/23 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz első?
2012. márc. 30. 17:03
3/23 anonim válasza:
Nincs nagyobb mocskolódás, mint Gyurcsány idején.
4/23 anonim válasza:
Valóban megcsappant a számuk. Választás előtt próbáltál volna csúnyát mondani a Fideszre. Hajjaj
5/23 anonim válasza:
ha nagyon akarod tudni, akkor kiporszívóztam a kocsimat, de már itt is vagyok. miben segíthetek?
6/23 A kérdező kommentje:
Én nem tudom de az EU, az IMF a Schmitt Pál és a Malév botrányok előtt itt annyi kormánypárti volt, hogy hihetetlen.
Most így elnézem a kérdéseket meg a válaszokat a politikában, és azt látom, hogy van napi 5-10 kérdés, meg vagy 5-5 válasz egy-egy kérdés mellett.
2012. márc. 30. 17:10
7/23 anonim válasza:
de most miért szavazol le? nem szabad kitakarítani se? retardált banda
10/23 anonim válasza:
Közvélemény kutatások szerint erősödött a Fidesz trolololo :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!