Hová tűntek a Fideszes megmagyarázók a Gyakorikérdések.hu-ról?
Figyelt kérdés
Láthatóan és érzékelhetően megcsappantak a Fidesz tábort erősítők létszáma!2012. márc. 30. 16:52
11/23 anonim válasza:
Közvélemény kutatások? Ne viccelj. Azoknak is van bizonyos hibahatáruk, amik nem várt eredményt mutathatnak, pont mint a legutóbbi elnökválasztás Szlovéniában, ahol nem az a párt nyert, amit a papírforma mutatott.
12/23 anonim válasza:
Lealacsonyodtunk a ti szintetekre, és sajnos legyőztetek a rutinotokkal.
13/23 anonim válasza:
Azért pontosítanám a 10-est. Nem a közvélemény-kutatások, hanem egyelőre csak egy közvélemény-kutatás szerint erősödött a FIDESZ, de ezzel együtt az MSZP is erősödött. Az történt csupán, hogy a korábban a Jobbikhoz átpártolt vagy bizonytalanná vált fideszesek egy csoportja most visszaszivárgott. De még pár hónapnak el kell telnie, hogy lássuk, ez mennyire tendenciaszerű.
14/23 Shai-Hulud válasza:
A Medián szerint például csökkent a Fidesz támogatottsága...
15/23 anonim válasza:
Azért nem mindenki tűnt el..............A többségünk szerintem belefáradt abba hogy a sok ellenzékivel értelmetlen vitát folytasson. A Fidesz párti emberek eleve elégedettek az életükkel, nem mindenki szeret belefolyni egy trágár beszélgetésbe, néha én is éreztem már hogy abbahagyom éppen ezek végett, utána mégsem.
16/23 tetris válasza:
Pontosan, ahogy Kolopele írta!!! Itt vagyunk, csak már nagyon belefáradtunk a harcba. Most pedig elmegyek szilvásgombócot főzni!
17/23 A kérdező kommentje:
Gondolom az emelkedés azért lehetett mert az a "közvélemény kutatás" a Fidesz székházában volt....
2012. márc. 30. 17:41
18/23 anonim válasza:
Akkor nem írták volna meg az atv-n.
19/23 anonim válasza:
Véletlenül nem az az okotok hogy 2010 óta ti is kaptatok a kormánytól egy két "pofont" ami már nektek is sokk volt?(a 2 k nem elírás)
20/23 anonim válasza:
Szerintem elég penibilis a helyzet nekik most, jobb csendben meghúzódni. Égő most védeni a védhetetlent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!