A hatályba lépett médiatörvény vonatkozik a gyakorikerdesek.hu-ra?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 16:35
1/14 anonim válasza:
Igen, a Viktort mától csak dicsérheted!
2/14 jamesbond válasza:
Mindenre vonatkozik. Majd jól megállapítják mi sértő a kormányra nézve és jön a büntetés.
Még szerencse hogy mindenki imádja a Kedves Vezért, és csak hálával tudunk gondolni minden szavára.
3/14 anonim válasza:
Csak idő kérdése, Valózínűleg addig nem lesz drasztikus kitiltás,amíg Viki az Únió soros elnöke,mert rosszul hatna a külföld előtt. Utána már mindent megtehetnek.
4/14 anonim válasza:
Jól mondtuk ismerősömmel h már torrent oldalakon is tilos ezt azt feltölteni:D Végén marad az üzenőfal.
Facebook-ra kihat?
18/F
6/14 anonim válasza:
Facebookra tuti nem hat, ki, nem magyar szerver.
7/14 anonim válasza:
Félő, hogy vonatkozik. Tejhatalma van Magyarországon. Amíg a GyIK magyar szerveren fut, addig bármi megtörténhet.
8/14 anonim válasza:
Még jóval a törvény behozatala előtt felraktam egy Viktort ábrázoló vicces karikatúrát és véleményeket vártam, már törölték is; a kifogás az volt, hogy nem elég humoros ( Humor kategóriában tettem fel ).
9/14 anonim válasza:
A médiatörvény most megváltozott passzusai a hírportálokra és a hírekkel foglalkozó blogokra vonatkozik leginkább.
10/14 anonim válasza:
Dehogyis!
Szeretlek Viktor!! Én rád szavaztam!! Nagyon jó,amit csinálsz!! Megyek az államiba! Nem hallgatom a Tilos rádiót! Szeretem az Echo tv-t! Sose mondtam rád rosszat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!