A kormány az összes juttatást Erzsébet utalványban fizetnék ki? Ezzel hogy lehet majd, akkor sárgacsekket befizetni?
"Látszik hogy nem éltél Nyugaton, mert akkor nem írnál ekkora marhaságokat."
Anglia, meg Németország elég nyugat neked?
Jelenleg ugyanis az felállás van, hogy bözsével tescoban csak fogyasztásra szánt készterméket lehet majd venni, tehát konzerv, péksütik, salátakeverékek, chipsek, csokik, joghurtok, de pl alapélelmiszert nem.
Ez az egész előre kitervelt dolog,a tömeges mérgezés és az emberek nyomorba döntse a cél,lassan a hús luxus lesz az asztalon ,mondjuk már az meg egy könyv is az,és szerintem fél év múlva a levegő beszivását is adózhatjuk le,
Készételek megvetetése dupla áron,hát persze etesd a gyereked chipsel,csokival konzervel,vákumos kész ételekkel,ne hogy már a gyerek tudja mi az a leves vagy főzelék,vagy rántott hús,esetleg házi palacsinat,de ne moss a családra,ne öltöztesd a gyereked,ne fizess rezsit,lakbért.Gratulálok.Aztán csodálkozunk hogy idegbeteg mindenki és sorra gyilkolnak az emberek ,ez a cél,amig a nyomi sír az utalványon,és megy a egymással a meccs,szét lehet lopni az orzságot,kipucvolni a férgesét,majd szépen megépiteni a kiválasztottaknak az ujjat.
Ez az utalvány semmire nem jó,én nem fogom a gyermekem kész ételekkel tömni meg chipssel,ezek nem alapélemiszerek,hanem mérgek,az alapok a hús kenyér tej zöldség gyümölcs,ja de arra ez a szar nem jó,mert azok egészégesek még valamennyire,én elfogom adni az utalványt.
Utolsó, a Tesco-ban chipset, csokit, meg hasonlókat sem lehet venni bözsével. Ezek ugyanis luxuscikkek. Amit lehet venni, az pl. a pékáru, zöldség, margarin, felvágott, konzerv ételek, stb.
De amúgy igazad van. Ha főzni akarsz, a hozzávalók nagy részét nem tudod megvenni ott, hiszen nem vehetsz tojást, húst, étolajat, lisztet, fűszereket, és még sorolhatnám.
Ez már csak azért is elhibázott gondolat, mert vannak családok, akiknek egyszerűen minden jövedelmük ilyen és ehhez hasonló juttatásokból áll. Remélem abban azért mindenki egyetért, hogy nem számítana luxuscikknek ha gyógyszert, mosóport, borotvát vagy szappant vennének a juttatásaikból, vagy netán a számláikat fizetnék be.
Hát én 3 napja vásárolgatok a Tescoban Erzsébettel. Mindent meg lehet venni, kivéve dohány, alkohol (szerencsére ezekre nincs is szükségem), vegyszerek (ebbe beletartozik a mosószer, öblítő stb is), elektronikai dolgok.
Gond nélkül tudok Bözsivel venni lisztet, olajat, cukrot, zöldségeket, felvágottakat a pultból vagy akár vákumosat, csokit, mirelit termékeket, pékterméket, vizet stb.
Annyiból tényleg rossz h nem lehet mosószert és hasonlót venni rajta. De az élelmiszerből bármit. Bár ahhoz képest h alkoholt sem lehetne, ma bevásárlás közben vettem egy citromos sört is, és még sem szóltak h nem lehet..pedig az egészet Bözsivel fizettem. Szal érdekes azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!