Mi a véleményetek a családipótlékot is Erzsébet utalványban akarják adni? Ennyire már nem lehetünk birkák vagy tűrjük el ezt is?
Na hat ez aztan tenyleg turhetetlen.
Ez legyen a letnagyobb problemad.
Vagy tan aavar, h nem tudsz belole cigit meg alkoholt venni?
Nekem nincs nagy tapasztalatom családi pótlék ügyben, 25 vagyok még csak. De egyrészről sztem jó ötlet, másrészről viszont nagyon nem.
Annyiból jó, h sokan (lásd kisebbség), ebből és a hasonló segélyekből akarnak megélni, vállalnak 432746 gyereket csak h ingyen kapjanak pénzt. Ebből a szempontból igen, adják Erzsébetben, és akkor nem tudja a kocsmában elkölteni, vagy eljátékgépezni. (Bár az ilyenek mindig megoldják vhogy)
Annyiból viszont tényleg rossz, h aki ebből fizeti a számlái egy részét, vagy ebből kénytelen fizetni ha esetleg elromlik vmi, esetleg gyógyszert vesz belőle stb, annak ez nagyon rosszul jön:/
09:31
Neked van gyereked? Ha nem tudod kifizetni a gázszámlát, és emiatt nincs fűtés, és a gyerek megfagy az 5 fokos lakásban, te örülsz, és a melledet döngetve büszkélkedsz, hogy legalább a teljes családi pótlékot a gyerekre tudtad költeni? Mert végülis a gyereknek csak annyi igénye van, hogy kapjon enni-inni, meg legyen rajta valami gönc. Fürdeni nem szokott, villony se kell neki. Hidd el, nem fáj gondolkodni...
Jol van mar nem kell a duma.
A csaladi potlek osszege egy nagy nulla, ugy beszelsz mintha abbol fizetned a haztorlesztot meg mindent.
Mostantol abbol veszed majd a kajat, a kajapenzbol meg fizeted a torlesztot.
Nagy kaland...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!