Mi a véleményetek a családipótlékot is Erzsébet utalványban akarják adni? Ennyire már nem lehetünk birkák vagy tűrjük el ezt is?
18/21
",,,családalapítás elött állunk.,,"
-Éppen ezért ne oszd az észt olyanoknak akik már alapítottak,és gyakorolják a gyereknevelést.Majd ha gyakorló szülő leszel majd akkor...
72%-os 10.51-es
Nem,nem tudsz mindent megvenni a gyerekednek amire éppen és aktuálisan szüksége lesz.Ezeknek az utalványoknak meg lesz a beváltható helye,és ez már magában is korlátozást jelent a gyakorló szülőknek.
Minden gyermekét nevelő szülőnek joga a gyermeke után kapott összeget úgy beosztani,ahogyan a kényszer diktálja.Egyáltalán nem lesz neked sem mindegy,hogy a pelenkát a méreg drága illatszer boltban,vagy a nagyobb áruházakban akciósan tudod-e megvenni vagy sem.Majd megfogod látni,hogy még sem olyan jó volt az ötlet a kormány részéről.Egyenlőre még csak külső szemlélő vagy,és ütésed nincs,hogy egy gyerek mibe kerül egy hónapban egy évben,egy életen át.Mibe kerül egy csecsemő,egy ovis,egy kis iskolás,egy kamasz,tehát ne mondj véleményt olyanról amit nem csinálsz(még)
Van gyerek a családban, még egyszer mondom, ne személyeskedjetek, mikor azt sem tudjátok, hogy ki vagyok.
Most az utalvány felhasználás a téma, nem a magánéletem. Az utalványt pedig igenis fel lehet használni a gyerekre, a családi pótlék összegét egy nagybevásárlás alkalmával gond nélkül el lehet költeni.
Az Erzsébet utalvány lényege pont az, hogy ne a német terméket vásárold a pennyben. Tovább nem sorolom, hogy ez ugye pont a munkahely teremtésre irányul.
Miért is kellene pelenkát vásárolni??
Édesanyám még 15 évvel ezelőtt is kézzel mosta őket. Te/ti is megtehetitek.
Maga az ötlet szerintem jó.
Én abból veszem a pelenkát, tápszert.Azt is lehet majd vele fizetni?Mert ugye az is kell a gyereknek, nem alkoholra költöm.
Ennél nagyobb baromságot!
És mégis hogy csinálnák?Kiküldik postán?Na az a sok postadíj még többe kerülne állambácsinak.....
Akinek nincs gyereke ezt nem értheti, akinek nem tétel 10-20 e megint nem értheti.A cigó megtalálja a módját hogyan váltsa kp-ra, sajna én nem tudnám.
Ha így lesz, az én pénztálcámban csak utalvány lesz:-))
Ha pl. az Erzsébet utalvánnyal megnőne a hazai boltok forgalma, a termelés, én kaphatnék munkát.
A munkából adóznék, te több segélyt kaphatnál. Idővel pedig nekem is lenne lehetőségem, hogy a szegénységre gyereket vállaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!