Szerinted ez a zene magyar ellenese vagy ez csak egy normális vélemény?
http://www.youtube.com/watch?v=i6ueq8RR5bw&feature=related
Én kétféle képen tudtam értelmezni...
1.Leszólja azokat akik magyar érzelműek.
2.Felesleges magyarkodni mert ebben az országban mindenki átbasz mindenkit, és abból még inkább hátrányod van,hogy magyar vagy...szóval értitek,mint mikor azt mondják hogy "birkák vagyunk" önkritika talán a jó kifejezés,hogy önkritikaként mondja ezeket?
Szerinted?
Szerintem meg unalmas. 12 egy tucat.
Ebben a postpubertás korban mindenki kurv@ erősnek érzi magát, meg gengszternek. Aztán mehet vissza az audiba csöveket pakolni. Már ha van melója, és nem az anyja tartja el.
a "zene" szöveg minőségével kapcsolatban: no comment
de, azért hozzá kell tenni, hogy nem csak a töntetőket támadja, hanem az akkor politikai vezetőket, és az akkori rendőrséget is
" "Elég ratyi."
Mint a Kárpátia gitárosának játéka. "
Valóban az. És? Attól jobb lesz ez a szemét?
"Próbálja majmolni az amcsikat "
Fankadeli is de rá matyiztok.
ezt a zenét mindenki aki normális ember (akár magyar akár nem) elítéli
véleményt nyilvánítani rendesen is lehet
egyébként nem tudom hogy emberekről (nem feltétlen magyarokról) hogy lehet így beszélni mint ahogy az előadó/szerző énekel pl. Kisfaludyról (vagy már nem tom ki volt benne de még egyszer meg nem hallgatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!