Mi a véleményetek az alábbi videóról?
http://www.youtube.com/watch?v=R8_m8qrszLA
Engem borzalmasan felbosszantott,eddig se voltam tv2 rajongó,de azután már tuti nem fogom nézni.
"Abszurdum ilyen mocsok módon belemenni egyének magánéletébe, abszurdum és utolsó gerinctelen dolog belevágni a másik szavába, kiforgatni a szavait, abszurdum és aljas dolog így viselkedni és közben a másik felet illetni ilyen kritikával..."
A Jobbik is ezt csinálja megállás nélkül, persze ők ""nemzetiek"" (nemzetellenesek), szóval elnézzük nekik.
Nem tudom ki gondolja azt, hogy egy végletekig hazug, lejárató és cinikus közéleti légkörben fontos kérdésekről lehet ma még Magyarországon objektív, visszafogott, ellenőrizhető kijelentéseken alapuló riportot készíteni. Elképzelhetetlen, hogy a mai nyilvánosságban két nem azonos vélemény egymás tiszteletén alapuló, állításai ki ki alátámasztó beszélgetést folytasson. Még ha meg is kísérelné két ember ezt, az újságíró szakma, és a hallgatók döntő többsége mélyen lesajnálná, megvetni, jobbik esetben elnézően kiröhögné.
Ezért Tvrtko és Dúró beszélgetése sem lehetett más. Itt már régen nem arról van szó, ki kibe fojtja a szót, milyen egy média stílusa.
Ahol egy vélemény úgy kezdődik, hogy ez az adó x párté, az az adó y párté, és ez fontos szempont, ki gondolhatja, hogy ilyen körülmények között folyhat még értelmes párbeszéd.
"A Jobbik is ezt csinálja megállás nélkül, persze ők ""nemzetiek"" (nemzetellenesek), szóval elnézzük nekik."
Ha így gondolod a válaszom a következő; akkor trutykónak erre szintre kell lesüllyednie?...csűrheted csavarhatod, kritikán aluli volt a viselkedése. Az ember többet várna egy gyakorlott riportertől.
és még egyszer mondom nem vagyok jobbik funclubbos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!