Mi a véleményetek az alábbi videóról?
Az első két percben járok, de az elkészítés profizmusa lenyűgözött :)
2010. márc. 10. 20:59
Demagóg videó.Az elmúlt 20 évről kellett volna készíteni.A többi kormányról is lehetne legalább ennyit írni.
2010. márc. 10. 21:10
egyetértek a másodikkal. szép meg minden, de attól hogy látványos, attól még nem objektív..egy cseppnyi törekedést nem láttam az egész videó egyetlen képkockájában sem, arra nézve hogy egy objektív, nem baloldal ellenes videó készüljön. innentől semmitérő az egész.
2010. márc. 10. 21:15
4/28 A kérdező kommentje:
Hát ha az mszp tette tönkre az országot az utóbbi 8 évben, akkor mégis kiről kéne szóljon a videó? A cserkészekről?
A válaszadók a következőképpen fognak megoszlani:
Bal és jobb oldali válaszadók. Ennyi. A második és a harmadik egyértelműen baloldali. Nagyon igényes videó, bennefoglaltatik a lényeg. Nem kell elfogultnak lenni, de végre ismerjük már el, hogy azok az adatok amik a videóban szerepelnek érezhetőek is voltak, nem? Mit kell itt jönni azzal hogy lehetett volna az előtte lévő 20 évről is stb... igen lehetett volna és? A jelenlegi állapotokról van szó nem a kőkorszakról.
Nagy sz*r minden, ezt el kell ismerni minden bal és jobboldalinak egyaránt. Ennyi...
2010. márc. 10. 21:25
Profi a video.DE!Ez ugye latszolag Partfuggetlen video.Latszolag.Valojaban Fideszdrukkereke,mivel csak az elmult 8 evrol beszel.Ha 20 evre visszamenoleg lett volna akkor betettem volna a kedvencekbe de igy sajnos nem vagyok megelegedve.Az egy dolog hogy 8 ev alatt romlott le rohamosan Mo.de azt elfelejtjuk hozzatenni mindekozben Fidesz ott ult kez a kezben es vegignezte,kozben sajat zsebeit tomogette.
2010. márc. 10. 21:30
7/28 A kérdező kommentje:
hát ja, de az mszp fanatikusok akkor se tudnák elismerni azt, hogy a pártjuk tönkretette Magyarországot ha tegyük fel a világ legszegényebb országa lennénk! Számukra csak az fontos ,hogy a pártjuk hatalmon legyen,s a pártjuknak is csakis ez számít, szarnak ők Magyarországra és a magyarságra!!!
Es szerintem a te feltetelezett baloldali valaszadoid mind Jobbikosok akik szerettek volna latni 20 evre visszamenoleg a dolgokat.vagy?Tevedek?
2010. márc. 10. 21:34
Megegyszer!EZ egy profi video.Osztonzes arra hogy lepjunk a nyomorult Mszp-ellen.Eddig rendben van.De szeretnem ezeket az adatokat latni ugy hogy a Fidesz kormany is benne van.Nem erted mi a problema?A Fideszt csak az elmult 8 ev erdekli.Minket Jobbikosokat a Fidesz kormany szerencsetlenkedese Is.
2010. márc. 10. 21:37
Felejtsük már el ezt végre valahára hogy jobb vagy bal vagy lóf*sz. Egy a célunk nem? Senki sem akar sz*rban élni, vagy igen?
-Mszp jó volt? NEM
-Fidesz jó volt? NEM
Volt lehetősége az mszp-nek, a fidesznek is arra hogy bizonyítson. Tudjuk már a hátunk mögött ezeket az elítélteket és szavazzunk arra akinek még esélye sem volt arra hogy bebizonyítson bármit is!
2010. márc. 10. 21:39
Kapcsolódó kérdések: