Mi a véleményetek az alábbi videóról?
http://www.youtube.com/watch?v=R8_m8qrszLA
Engem borzalmasan felbosszantott,eddig se voltam tv2 rajongó,de azután már tuti nem fogom nézni.
Kérdező!
"Engem borzalmasan felbosszantott"
Mi bosszantott fel annyira? Tvrtko kemény, világos, célirányos kérdései, vagy pedig az idióta Dóra félrebeszélése, hablatyolása?
"Tvrtko kemény, világos, célirányos kérdései"
Mármint Tvrtko politikai hátszéltől átitatott, mindennemű objektivitást nélkülöző, professzionális újságírói vénával köszönőviszonyban sem lévő, kérdezésnek bajosan minősíthető fröcsögése?
Persze neked csak az a világos, ahonnan MSZP-szag árad, úgyhogy nem kell mentegetőznöd, már most világos az álláspontod.
22:51
"Mármint Tvrtko politikai hátszéltől átitatott, mindennemű objektivitást nélkülöző, professzionális újságírói vénával köszönőviszonyban sem lévő, kérdezésnek bajosan minősíthető fröcsögése?"
Teljesen lényegtelen, hogy Tvrtko politikai beállítottsága milyen. Világos, egyenes (persze a Jobbiknak kínos) kérdéseket tett fel a (kényszervigyorán kívül másra sem képes) Dúrónak. Az egyenes beszéd helyett rögtön a kötelező pártpropagandát kezdte fújni (mintha könyvből olvasná), pl. véradás (pfff... és akkor mi van? Én is véradó vagyok).
"Persze neked csak az a világos, ahonnan MSZP-szag árad, úgyhogy nem kell mentegetőznöd, már most világos az álláspontod."
Valami gondod van azzal, ha MSZP-s (vagy akármilyen, de nem jobbikos) lennék?
Neked sem kell mentegetőznöd, hogy honnan jön (az általad említett) "szag"!
Talán bele kellene törődnötök, hogy Dórikának egyáltalán nem a Parlamentben van a helye... Sem agyilag, sem pedig anyailag!
Egyet is értek (mégha alpári is volt) az egyik fideszes beszólással, hogy inkább a gyerekével foglalkozzon.
Duró Dóra egész évben menstruál?
Egyszer kint voltam egy jobbik rendezvényen és a sok kopasz divatnáci majdnem magukhoz nyúltak amikor megláttak róla egy képet. Elképzeltem, ahogy ő lesz a "nemzet" anyja és ontja magából a kis jobbik katonákat. A végén persze felfalják. Amúgy Dórika dolgozott életében 1 percet is? Inkább ment volna a piacra árusnak. Az legalább tisztességes szakma. Aztán lehet, hogy emiatt nem ment.
Én kormánypárti vagyok ezzel együtt nagyon sok dologgal egyetértek amit a jobbik mond, persze sok dologgal meg nem.
DE!
Úgy gondolom hogy legyen bármelyik párt szóvivője képviselője is valaki, illik meghallgatni. Mondja el szerintük mi a fontos, mi a programjuk, mi kell az országnak a népnek, mi nem kell nekik. Aztán annak fényében szépen mindenki le tudja vonni a konzekvenciát.
Abszurdum ilyen mocsok módon belemenni egyének magánéletébe, abszurdum és utolsó gerinctelen dolog belevágni a másik szavába, kiforgatni a szavait, abszurdum és aljas dolog így viselkedni és közben a másik felet illetni ilyen kritikával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!