Ingyenes nyugdíjas utazások megszűntetése. Ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
A cikk az ingyenes (főleg nyugdíjas) ingyen utazgatások megszűntetéséről, annak hátteréről szól.
Mit szóltok hozzá?
Én személy szerint maximálisan támogatom az ötletet. Egy 2 felnőtt minimálbérből élő 4 fős család bérletre a nettó 120-130 ezerből 30 ezret bérletre költ, csak BKV-n. Ugyanennyi nyugdíjból élő nyugdíjas meg utazgathat korlátlanul fel-alá ahogyan épp kedve van.
Abszurd szerintem.
2012. márc. 16. 19:41
71/76 anonim válasza:
Hát én Miskolcon nem vettem észre, hogy olyan sok nyugdíjasnak lenne magánlakása, ellenben hitellel terhelt az emberek összességének annál több.
72/76 anonim válasza:
Egy sávos rendszer kezdetnek megfelelne....
pl: akinek X összeg felett van a nyugdíja az nem kap ingyenes utazást legyen akárhány éves...
(pl 120-130 e felett nem jár ingyenesség)
73/76 anonim válasza:
Jó lesz az 70ezer felett is hogy nem jár ingyenesség.
74/76 yossarian44 válasza:
75/76 anonim válasza:
Főként jobb oldali sajtót olvasok, de ez a nyugdíjasok meg egyetemisták elleni hergelés nevetséges vád. Nehogy már egy racionális kezdeményezést propagandának lehessen benyögni, pont, ami mindegy hogyan van tálalva, de csak szavazatoktól fogja elejteni a megvalósítót. Drága előző 2 ciklust magasztalók, legalább örülnétek annak, hogy a Fidesz rákényszerül ilyen dolgokra.
76/76 anonim válasza:
Az LMP felejtős, ők 200e embert sem képviselnek, csak olyanok állnak mögöttük akik a Magyarokat lefasisztázzák kollektíve. Gyöngyöspatán bizonyítottak eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!