Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ingyenes nyugdíjas utazások...

Ingyenes nyugdíjas utazások megszűntetése. Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk az ingyenes (főleg nyugdíjas) ingyen utazgatások megszűntetéséről, annak hátteréről szól.

Mit szóltok hozzá?

Én személy szerint maximálisan támogatom az ötletet. Egy 2 felnőtt minimálbérből élő 4 fős család bérletre a nettó 120-130 ezerből 30 ezret bérletre költ, csak BKV-n. Ugyanennyi nyugdíjból élő nyugdíjas meg utazgathat korlátlanul fel-alá ahogyan épp kedve van.

Abszurd szerintem.

2012. márc. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
Hát én Miskolcon nem vettem észre, hogy olyan sok nyugdíjasnak lenne magánlakása, ellenben hitellel terhelt az emberek összességének annál több.
2012. márc. 21. 16:43
 72/76 anonim ***** válasza:

Egy sávos rendszer kezdetnek megfelelne....

pl: akinek X összeg felett van a nyugdíja az nem kap ingyenes utazást legyen akárhány éves...

(pl 120-130 e felett nem jár ingyenesség)

2012. márc. 30. 21:33
 73/76 anonim ***** válasza:
Jó lesz az 70ezer felett is hogy nem jár ingyenesség.
2012. márc. 31. 00:28
 74/76 yossarian44 ***** válasza:
100%

Az LMP megpróbált változtatni a helyzeten nemrég, és a kormány azonnal le is csapott rájuk, azzal riogatva az embereket, hogy az LMP fel akarja zabálni a nyugdíjasokat:

[link]

Beindult a KDNP frakcióból a nyugdíjasféltés ezerrel.

Sajnos az LMP meghunyászkodott és benyuszult a támadásoktól:

[link]

2012. ápr. 8. 21:52
 75/76 anonim ***** válasza:
Főként jobb oldali sajtót olvasok, de ez a nyugdíjasok meg egyetemisták elleni hergelés nevetséges vád. Nehogy már egy racionális kezdeményezést propagandának lehessen benyögni, pont, ami mindegy hogyan van tálalva, de csak szavazatoktól fogja elejteni a megvalósítót. Drága előző 2 ciklust magasztalók, legalább örülnétek annak, hogy a Fidesz rákényszerül ilyen dolgokra.
2012. ápr. 8. 23:46
 76/76 anonim ***** válasza:
60%
Az LMP felejtős, ők 200e embert sem képviselnek, csak olyanok állnak mögöttük akik a Magyarokat lefasisztázzák kollektíve. Gyöngyöspatán bizonyítottak eleget.
2012. ápr. 8. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!