Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?
Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".
Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.
Jöhetnek a magyarázkodások.
#NRJ:
Aki Nemzeti Ünnepen PÁRTRENDEZVÉNYT tart azok szánalmas alakok akik bemocskolják az ünnepet!(hogy tőled idézzek)
Úgy tűnik mindketten megvetjük Orbánt!
A hőseinkre kell emlékezni és nem fideszes/mszp-s/LMP-s/Jobbikos lőzungokat mondani!!!
Azt hiszem egyetértünk hogy a pártok undorító amit csináltak!
Ha meg valaki szelektál hogy melyik párt rendezvénye kell és melyik nem az a fentebb felsorolt kategóriába tartozik hisz nem az ünnep érdemli csak felhasználja 48-at pártcélokra!
Igen, pontosan ilyen válaszokra számítottam a balosoktól. Egyik verzió, hogy nem is voltak ám annyian, igazából csak ennyien. Tisztelet nektek, hogy ti ránézésből megmondjátok a 200 000 és a 150 000 között a különbséget.
A másik verzió meg, hogy azért volt szánalmas ez az egész, mert nem voltak elegen, hiszen Orbánnak többet kellett volna összeszednie, ha annyira imádják.
Pont erre a kétféle válaszra számítottam, mikor kiírtam a kérdést, és pont ezeket mondtátok. Egyszerűen nevetségesek vagytok. Jobb, ha hozzászoktok a kapálózáshoz, mert szerintem a 2/3-ad nem lesz meg a Fidesznek 2014-ben, de még legalább 4 évet lesznek kormányon.
Kedves Kérdező!
Mi meg pont arra számítottunk hogy ezt akarod kihozni miközben nagyrészt teljesen másról beszéltünk!
A legtöbben azt kifogásolták hogy ünnepen minek politikai tüntetés és hogy a lengyelek is csak tüntetni jöttek...
Ha eldöntötted hogy szelektíven fogod a végén összefoglalni ám tegyed.
De sajnos attól még ez csak egy nagyon erős ferdítés lesz...
Amit csinálsz az önigazolás aminek a lényege hogy nem kell hogy igazad legyen mert elég csak kiszelektálni a válaszok jó részét és látszólag elégedetten dőlhetsz hátra hogy "lám, igazam volt...".
Az önámítással szemben pedig nem tudunk mit tenni...
gen, pontosan ilyen válaszokra számítottam a balosoktól. Egyik verzió, hogy nem is voltak ám annyian, igazából csak ennyien. Tisztelet nektek, hogy ti ránézésből megmondjátok a 200 000 és a 150 000 között a különbséget.
A másik verzió meg, hogy azért volt szánalmas ez az egész, mert nem voltak elegen, hiszen Orbánnak többet kellett volna összeszednie, ha annyira imádják.
Pont erre a kétféle válaszra számítottam, mikor kiírtam a kérdést, és pont ezeket mondtátok. Egyszerűen nevetségesek vagytok. Jobb, ha hozzászoktok a kapálózáshoz, mert szerintem a 2/3-ad nem lesz meg a Fidesznek 2014-ben, de még legalább 4 évet lesznek kormányon.
A Kossuth téren tele volt.. ez maximum 100ezer embert jelent, mert a hátsó sorokban már elég ritkásan álltak.. (viszonyíts a Békemenethez ahol 200 ezren voltak, de ott el se fértek a Kossuth téren) Én mikor láttam a képeket, és más tüntetésekhez viszonyítottam olyan kb 50-60 ezer embernek saccoltam. A kormány becslései elég meredekek, mint írtam, a Múzeumkertben azt a kb 500 embert 5000nek becsülték....
No meg a Viktor! Viktor! kiáltások március 15.-én... hát nekem elég erősen a szocializmus jutott eszembe..
19:32
Én meg remélem átéljük az Észak Kóreai tragédiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!