Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ledöbbentetek mi, hogy mennyie...

Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?

Figyelt kérdés

Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".

Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.

Jöhetnek a magyarázkodások.

2012. márc. 15. 19:07
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

#NRJ:

Aki Nemzeti Ünnepen PÁRTRENDEZVÉNYT tart azok szánalmas alakok akik bemocskolják az ünnepet!(hogy tőled idézzek)

Úgy tűnik mindketten megvetjük Orbánt!

A hőseinkre kell emlékezni és nem fideszes/mszp-s/LMP-s/Jobbikos lőzungokat mondani!!!

Azt hiszem egyetértünk hogy a pártok undorító amit csináltak!

Ha meg valaki szelektál hogy melyik párt rendezvénye kell és melyik nem az a fentebb felsorolt kategóriába tartozik hisz nem az ünnep érdemli csak felhasználja 48-at pártcélokra!

2012. márc. 16. 10:39
 42/47 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan ilyen válaszokra számítottam a balosoktól. Egyik verzió, hogy nem is voltak ám annyian, igazából csak ennyien. Tisztelet nektek, hogy ti ránézésből megmondjátok a 200 000 és a 150 000 között a különbséget.

A másik verzió meg, hogy azért volt szánalmas ez az egész, mert nem voltak elegen, hiszen Orbánnak többet kellett volna összeszednie, ha annyira imádják.

Pont erre a kétféle válaszra számítottam, mikor kiírtam a kérdést, és pont ezeket mondtátok. Egyszerűen nevetségesek vagytok. Jobb, ha hozzászoktok a kapálózáshoz, mert szerintem a 2/3-ad nem lesz meg a Fidesznek 2014-ben, de még legalább 4 évet lesznek kormányon.

2012. márc. 16. 11:15
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mi meg pont arra számítottunk hogy ezt akarod kihozni miközben nagyrészt teljesen másról beszéltünk!

A legtöbben azt kifogásolták hogy ünnepen minek politikai tüntetés és hogy a lengyelek is csak tüntetni jöttek...

Ha eldöntötted hogy szelektíven fogod a végén összefoglalni ám tegyed.

De sajnos attól még ez csak egy nagyon erős ferdítés lesz...

Amit csinálsz az önigazolás aminek a lényege hogy nem kell hogy igazad legyen mert elég csak kiszelektálni a válaszok jó részét és látszólag elégedetten dőlhetsz hátra hogy "lám, igazam volt...".

Az önámítással szemben pedig nem tudunk mit tenni...

2012. márc. 16. 11:54
 44/47 anonim ***** válasza:
55%
Látom csak a pártduma megy kérdező.A matek nem annyira. 2012 van,2 éve kormányoz a vezéred ,de még 4 éve van?
2012. márc. 16. 15:03
 45/47 bumbi02 ***** válasza:
81%

gen, pontosan ilyen válaszokra számítottam a balosoktól. Egyik verzió, hogy nem is voltak ám annyian, igazából csak ennyien. Tisztelet nektek, hogy ti ránézésből megmondjátok a 200 000 és a 150 000 között a különbséget.

A másik verzió meg, hogy azért volt szánalmas ez az egész, mert nem voltak elegen, hiszen Orbánnak többet kellett volna összeszednie, ha annyira imádják.

Pont erre a kétféle válaszra számítottam, mikor kiírtam a kérdést, és pont ezeket mondtátok. Egyszerűen nevetségesek vagytok. Jobb, ha hozzászoktok a kapálózáshoz, mert szerintem a 2/3-ad nem lesz meg a Fidesznek 2014-ben, de még legalább 4 évet lesznek kormányon.

A Kossuth téren tele volt.. ez maximum 100ezer embert jelent, mert a hátsó sorokban már elég ritkásan álltak.. (viszonyíts a Békemenethez ahol 200 ezren voltak, de ott el se fértek a Kossuth téren) Én mikor láttam a képeket, és más tüntetésekhez viszonyítottam olyan kb 50-60 ezer embernek saccoltam. A kormány becslései elég meredekek, mint írtam, a Múzeumkertben azt a kb 500 embert 5000nek becsülték....

No meg a Viktor! Viktor! kiáltások március 15.-én... hát nekem elég erősen a szocializmus jutott eszembe..

2012. márc. 16. 16:38
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a kisgazda párt sorsára jut a fityisz is.
2012. márc. 16. 19:32
 47/47 anonim ***** válasza:
20%

19:32

Én meg remélem átéljük az Észak Kóreai tragédiát.

2012. márc. 16. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!