Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ledöbbentetek mi, hogy mennyie...

Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?

Figyelt kérdés

Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".

Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.

Jöhetnek a magyarázkodások.

2012. márc. 15. 19:07
1 2 3 4 5
 11/47 bumbi02 ***** válasza:
56%

Nem kell ezen magyarázkodni.. Volt egy félig "import közönség"... Hogy március 15.-én mit kerestek itt lengyelek, főleg hogy lövésük sincs az egészről.. Én se megyek oda fogni az aktuális miniszterelnök pártját ha lövésem sincs arról hogy miket csinál az a miniszterelnök... Illetve az ottani politikáról.. Sőt, ha még tudom is h mi zajlik ott, nem az én ügyem. Na mind1...

Amúgy meg, annyira hú de nagyon nagyon sokan nem voltak.. olyan 50-60 ezren.. Volt már ennél nagyobb ellenzéki tüntetés is szerintem. Persze 50-60 ezer ember is sok.. csak nem akkor, hogyha folyamatosan arról beszél Orbán - "enyhe" csúsztatással - hogy a nép kétharmadának bizalmát élvezi ( azaz több mint 6,5 millió emberét)...

Igazándiból, Orbánék majd 2014be égnek be.. illetve ha "ügyesen" csinálják a választási törvényeket akkor nem.. De jelenlegi közhangulatot tekintve 2 év alatt úgy leszerepeltek mint az Mszp 8 év alatt. Ez meg teljesítmény a köbön:)

2012. márc. 15. 20:18
 12/47 anonim ***** válasza:
64%

Muhahaha

Orbán elmagyarázta magyarul a lengyeleknek, hogy nem leszünk gyarmat. Játszottunk egy érdekes játékot ma. Néztük az ünnepi közvetítést, ami a Nemzeti előtt volt. És az kapott egy pontot aki észrevett egy magyar zászlót.

Asszem, ezt hívják úgy a fociban, hogy öngól.

2012. márc. 15. 20:26
 13/47 anonim ***** válasza:
49%

"Hogy március 15.-én mit kerestek itt lengyelek, főleg hogy lövésük sincs az egészről..."

Látom neked sem volt még történelem könyv a kezedben.... A 48-as szabadságharc közös ünnep, mivel a Lengyel légió katonai segítséget nyújtott a magyar szabadságharc ügyének. A lengyel–magyar barátság jegyében érkezett hozzánk például Bem József, Henryk Dembiński és Wysocki József is, hogy csak a jelentősebbeket

említsem.

2012. márc. 15. 20:35
 14/47 anonim ***** válasza:
76%

Ez a cirkusz a népnek és hát még mindig sok a narancs-hályogos ember Magyarországon. Apám azt mondja, hogy a régi összejövetelek jobbak voltak, különösen május 1. mert virslit és egy pofa sört is adtak.

Nekem úgy tűnt, hogy volt egy beintő - csak nem tudtam rájönni, hogy ki - és a lengyelek tapsoltak éljeneztek. De mi sem voltunk különbek. Csak azt hiányoltam, hogy mikor hangzik el: éljen Orbán, az apánk!

(Erről az a vicc jut eszembe, mikor Romániában a Ceausescu házaspár volt hatalmon, mint az apjuk és az anyjuk. Megkérdezték az öreg székelyt, hogy mit kívánna ha lehetne a jó tündértől egyet kérni. Az öreg azt mondta, hogy szeretnék apátlan, anyátlan árva lenni!)

Nézd a Fidesznek becsületére legyen mondva szervezni mindig tudott, csak most az nem mindegy, hogy kinek a zsebére csinálják - mert a sajátjukra biztos nem.

A másik, hogy nagyon sok aljas módszert alkalmaznak. Mire volt jó, hogy az összes "összejövetelre" alkalmas teret lestoppolták - tán csak nem féltek, vagy majd kegyet gyakorlunk és adunk?

No látod te meg ilyeneket nem veszel észre.

2012. márc. 15. 20:38
 15/47 anonim ***** válasza:
65%

Igaz,hogy a szabadságharcban voltak lengyelek,de a lengyeleknek NEM ünnep márc.15. Soha nem is volt az.

Miért voltak sokan? Orbán megmondta már egy héttel ezelőtt

Frankfurtban,hogy a Fidesz tudja mozgósítani a híveit! Ebben már nagy gyakorlata van. Plusz még a papok is a részvételre buzdítottak,legalábbis a városunkban.

Aki kevés pénzből él,nincs munkahelye,az biztosan nem megy Orbán mellett tüntetni. Sajnos,ők vannak többen. Nem csak itt a GYK-en,hanem a való életben is.

2012. márc. 15. 20:43
 16/47 anonim ***** válasza:
67%
Voltak 120 ezeren és most el kéne ájulnunk?
2012. márc. 15. 20:44
 17/47 anonim ***** válasza:
43%
Voltak a szabadságharcban lengyelek, sokat is köszönhetünk szakértelmüknek, pl. a sikertelen befejezés is részben az ő számlájukra írható. Dembinski ugye a hadvezetés "géniusza"...
2012. márc. 15. 20:46
 18/47 anonim ***** válasza:
66%
Olyan nagyon sok ov szimpatizánst én sem láttam.Persze,hogy vannak se@@nyalók,hiszen ők jól jártak a fidesz őrült politikájával.Ellentétben egy nagyobb tömeggel,akik lassan kenyeret nem tudnak az asztalra tenni otthon.El kéne már ezen gondolkodni,hogy miről is szól ennek az eszeveszett embernek az ámokfutása.
2012. márc. 15. 20:51
 19/47 anonim ***** válasza:
78%

"Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?

Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".

Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.

Jöhetnek a magyarázkodások."

Tudod, mi a véleményem? Hogy megbánod még ezt a cinikusságodat egyszer, amikor felébredsz.

2012. márc. 15. 21:17
 20/47 anonim válasza:
68%
Én csak azon döbbentem le, hogy amikor a rákay filip egy pár évvel ezelőtt azt mondta, hogy már 2 millióan vagyunk a téren, kb. ugyan ennyi ember volt kint.
2012. márc. 15. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!