Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?
Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".
Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.
Jöhetnek a magyarázkodások.
Nem kell ezen magyarázkodni.. Volt egy félig "import közönség"... Hogy március 15.-én mit kerestek itt lengyelek, főleg hogy lövésük sincs az egészről.. Én se megyek oda fogni az aktuális miniszterelnök pártját ha lövésem sincs arról hogy miket csinál az a miniszterelnök... Illetve az ottani politikáról.. Sőt, ha még tudom is h mi zajlik ott, nem az én ügyem. Na mind1...
Amúgy meg, annyira hú de nagyon nagyon sokan nem voltak.. olyan 50-60 ezren.. Volt már ennél nagyobb ellenzéki tüntetés is szerintem. Persze 50-60 ezer ember is sok.. csak nem akkor, hogyha folyamatosan arról beszél Orbán - "enyhe" csúsztatással - hogy a nép kétharmadának bizalmát élvezi ( azaz több mint 6,5 millió emberét)...
Igazándiból, Orbánék majd 2014be égnek be.. illetve ha "ügyesen" csinálják a választási törvényeket akkor nem.. De jelenlegi közhangulatot tekintve 2 év alatt úgy leszerepeltek mint az Mszp 8 év alatt. Ez meg teljesítmény a köbön:)
Muhahaha
Orbán elmagyarázta magyarul a lengyeleknek, hogy nem leszünk gyarmat. Játszottunk egy érdekes játékot ma. Néztük az ünnepi közvetítést, ami a Nemzeti előtt volt. És az kapott egy pontot aki észrevett egy magyar zászlót.
Asszem, ezt hívják úgy a fociban, hogy öngól.
"Hogy március 15.-én mit kerestek itt lengyelek, főleg hogy lövésük sincs az egészről..."
Látom neked sem volt még történelem könyv a kezedben.... A 48-as szabadságharc közös ünnep, mivel a Lengyel légió katonai segítséget nyújtott a magyar szabadságharc ügyének. A lengyel–magyar barátság jegyében érkezett hozzánk például Bem József, Henryk Dembiński és Wysocki József is, hogy csak a jelentősebbeket
említsem.
Ez a cirkusz a népnek és hát még mindig sok a narancs-hályogos ember Magyarországon. Apám azt mondja, hogy a régi összejövetelek jobbak voltak, különösen május 1. mert virslit és egy pofa sört is adtak.
Nekem úgy tűnt, hogy volt egy beintő - csak nem tudtam rájönni, hogy ki - és a lengyelek tapsoltak éljeneztek. De mi sem voltunk különbek. Csak azt hiányoltam, hogy mikor hangzik el: éljen Orbán, az apánk!
(Erről az a vicc jut eszembe, mikor Romániában a Ceausescu házaspár volt hatalmon, mint az apjuk és az anyjuk. Megkérdezték az öreg székelyt, hogy mit kívánna ha lehetne a jó tündértől egyet kérni. Az öreg azt mondta, hogy szeretnék apátlan, anyátlan árva lenni!)
Nézd a Fidesznek becsületére legyen mondva szervezni mindig tudott, csak most az nem mindegy, hogy kinek a zsebére csinálják - mert a sajátjukra biztos nem.
A másik, hogy nagyon sok aljas módszert alkalmaznak. Mire volt jó, hogy az összes "összejövetelre" alkalmas teret lestoppolták - tán csak nem féltek, vagy majd kegyet gyakorlunk és adunk?
No látod te meg ilyeneket nem veszel észre.
Igaz,hogy a szabadságharcban voltak lengyelek,de a lengyeleknek NEM ünnep márc.15. Soha nem is volt az.
Miért voltak sokan? Orbán megmondta már egy héttel ezelőtt
Frankfurtban,hogy a Fidesz tudja mozgósítani a híveit! Ebben már nagy gyakorlata van. Plusz még a papok is a részvételre buzdítottak,legalábbis a városunkban.
Aki kevés pénzből él,nincs munkahelye,az biztosan nem megy Orbán mellett tüntetni. Sajnos,ők vannak többen. Nem csak itt a GYK-en,hanem a való életben is.
"Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?
Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".
Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.
Jöhetnek a magyarázkodások."
Tudod, mi a véleményem? Hogy megbánod még ezt a cinikusságodat egyszer, amikor felébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!