Érdekelne melyik tüntetésen mennyien voltak, Operaház vs Békemenet?
Operaház: 15 ezer fő
Békemenet: 350 ezer fő
Ott voltam a Békemeneten és ennyi embert nem láttam még SOHA!
Az utolsó egyharmadban voltam és utánam 200 méter hosszan még nagyon sokan gyalogoltak. Az egész sor több mint egy kilóméter hosszú volt, tehát megvolt a félmillió fő. (+ sok mécsest begyűjtöttünk, amelyek nem fogytak el el lehetett vinni)
"Az egész sor több mint egy kilóméter hosszú volt, tehát megvolt a félmillió fő."
Bár én nem voltam ott, de az általatok leírtakból azt szűröm le, hogy a menet a Hősök terétől az Erzsébet térig ért. Ez 2500 m körül van. Az Andrássy út szélessége legyen 30 m (az Oktogontól följebb szélesebb, alatta keskenyebb, ez legyen az átlag). A képeket elnézve elég nagy tömeg volt, mondjuk az emberek sűrűsége legyen 2 fő/m^2. Ez azt jelenti, hogy kb. 150 ezren lehettek ott.
Várom a javaslatokat, hogy a számolásom hol tartalmaz alulbecsléseket. Esetleg a mellékutcákban is voltak? Ahhoz, hogy kijöjjön a fél millió fő, 6 fő/m^2-rel kéne számolni, de az irreálisan magas lenne.
"A nagy különbség inkább az, hogy az Operaháznál a tüntetők tudták, hogy miért vannak ott... de ezen a "Békemeneten"???"
Az egyiken azért voltak ott, hogy Orbán takarodjon, a másikon meg azért, hogy ne. Nagy különbség nincs abban, hogy melyiknek van értelme. Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!