Ha Magyarországot megtámadnák, mennyien akarnák megvédeni az országot és mennyien mennének el?
Persze hogy elmennék......jó messzire innen.
Nekem ez az ország közel sem adott annyit hogy kockáztassam az életem miatta.
Gyakorlatilag annyi a közöm az országhoz hogy ide születtem. Mikor jóléltem az életem során, az vagy nem itthon volt, vagy abból a jövedelemből itthon amit külföldön kerestem.
Én másképp közelíteném meg.
Az ország igenis fontos. Akik irányítják már kevésbé fontosak.Első körben a teljes országgyűlést (családostól és közeli rokonsággal együtt) felajánlanám, mint áldozatot. :)
Ha ez nem kell, akkor elsőként teljes menetfelszerelésbe öltöztetném a bandát és küldeném őket a csatatérre. Dögöljenek ők meg előbb!
Aztán lelépnék. :D
Jajj hát nekik csak a pofájuk nagy. Bár mióta bekerültek a parlamentbe, nagy lett a csend... gondolom elkezdett csurranni-cseppenni a lé! :D
"Bár mióta bekerültek a parlamentbe, nagy lett a csend"
Látszik hogy nem nézel gyakran parlamenti közvetítéseket. A Jobbik a legaktívabb ellenzéki párt, az ellenzéki pártok közül ők nyújtották be a legtöbb javaslatot, módosítást stb., csak hát ugye a 2/3 mellett elég kicsi mozgástérrel rendelkeznek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!