Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?
Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".
Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.
Jöhetnek a magyarázkodások.
Látom neked sem volt még történelem könyv a kezedben.... A 48-as szabadságharc közös ünnep, mivel a Lengyel légió katonai segítséget nyújtott a magyar szabadságharc ügyének. A lengyel–magyar barátság jegyében érkezett hozzánk például Bem József, Henryk Dembiński és Wysocki József is, hogy csak a jelentősebbeket
említsem.
Hehe...Tisztában vagyok Bem apó és Dembinski származásával (bár Dembinski nem volt egy nagy stratéga, sőt..ha jól tudom talán 1 vagy 2 hónapig volt maximum a sereg élén..)
És ez az elmúlt 22 évben mikor jutott eszébe a lengyeleknek még? Pont most? LoL.
A lengyelek a fidesz gyűlésre jöttek és nem ünnepelni!
Még 48-ról szóló lengyel transzparenst sem láttam! Ellenben sok Orbán-os feliratúval!
Szóval hagyjuk hogy ünnepelni jöttek!
De a legnagyobb szégyen hogy még csak nem is a saját lengyel höseik nevei voltak azokon a táblákon!
Sőt!
A fideszes ünnepség nagyrészt Orbános plakátokkal volt tele és nem Kossuth, Petőfi vagy más 48-as hősével.
Ennyit erről.
nem érdekel hányan voltak kint! Azok mind Orbánért mentek ki és nem 48-ért...
nem mondanám. de az ellentüntetésen is annyian voltak. elvileg nekik viszont 2/3-uk van.
hoppá... lehet, hogy mégsem?
"nem tudom, hogy került ide az a sok lengyel, meg miért"
Mert Lengyelországban a "Gazeta Polska" nevű klub megszervezte a részvételt:
Amúgy 1-2 ezer lengyel volt a 200 ezer kormánypárti résztvevőből. Ennyit arról, hogy "nem volt meg a létszám, ezért kipótolták lengyelekkel"...
Az ellenzék megint pofáraesett, elég szórakoztató.
Ja ,jól mulatok én is itta sok fideszgyűlölő kirohanásain.
Amugy én imádom a lengyelket és ők is mindig is szolidarizáltak velünk és barátjuknak tartanak minket.Ami már csak azért is megtisztelő és megbecsülendő mert rajtuk kívül talán csak a törökök bírnak még minket valamelyest.Na meg egy kicsit a japánok.
Annál is inkább örülni kellene nekik,mert tapasztalatból tudom, hogy a környező országok népei elég intenzív utálattal viszonyulnak hozzánk.
De mondhatod ezt a komcsinak, libcsicsiknek ,megmittoménmien nyavajában szenvedőknek!
:)
Látom szíven ütöttek néhányat fenti szavaim:XD
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad."
XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!