Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ledöbbentetek mi, hogy mennyie...

Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?

Figyelt kérdés

Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla".

Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok.

Jöhetnek a magyarázkodások.

2012. márc. 15. 19:07
1 2 3 4 5
 21/47 bumbi02 ***** válasza:
23%

Látom neked sem volt még történelem könyv a kezedben.... A 48-as szabadságharc közös ünnep, mivel a Lengyel légió katonai segítséget nyújtott a magyar szabadságharc ügyének. A lengyel–magyar barátság jegyében érkezett hozzánk például Bem József, Henryk Dembiński és Wysocki József is, hogy csak a jelentősebbeket

említsem.

Hehe...Tisztában vagyok Bem apó és Dembinski származásával (bár Dembinski nem volt egy nagy stratéga, sőt..ha jól tudom talán 1 vagy 2 hónapig volt maximum a sereg élén..)

És ez az elmúlt 22 évben mikor jutott eszébe a lengyeleknek még? Pont most? LoL.

2012. márc. 15. 21:33
 22/47 anonim ***** válasza:
11%
Nem. A liberálisoknak csak a szájuk nagy. Orbán meg könnyen maga mellé tudja állítani azokat akik az EU ellen vannak közben Orbán meg nagy Eu fan.
2012. márc. 15. 21:39
 23/47 anonim ***** válasza:
39%

A lengyelek a fidesz gyűlésre jöttek és nem ünnepelni!

Még 48-ról szóló lengyel transzparenst sem láttam! Ellenben sok Orbán-os feliratúval!

Szóval hagyjuk hogy ünnepelni jöttek!

De a legnagyobb szégyen hogy még csak nem is a saját lengyel höseik nevei voltak azokon a táblákon!

Sőt!

A fideszes ünnepség nagyrészt Orbános plakátokkal volt tele és nem Kossuth, Petőfi vagy más 48-as hősével.

Ennyit erről.

nem érdekel hányan voltak kint! Azok mind Orbánért mentek ki és nem 48-ért...

2012. márc. 15. 22:13
 24/47 anonim ***** válasza:

nem mondanám. de az ellentüntetésen is annyian voltak. elvileg nekik viszont 2/3-uk van.

hoppá... lehet, hogy mégsem?

2012. márc. 15. 22:14
 25/47 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem lövi le végre valaki ezt a kis diktátort?
2012. márc. 15. 22:24
 26/47 anonim ***** válasza:
88%
Mert többet kapna érte, mint egy rendes emberért.
2012. márc. 15. 23:05
 27/47 anonim ***** válasza:
12%

"nem tudom, hogy került ide az a sok lengyel, meg miért"

Mert Lengyelországban a "Gazeta Polska" nevű klub megszervezte a részvételt:

[link]

Amúgy 1-2 ezer lengyel volt a 200 ezer kormánypárti résztvevőből. Ennyit arról, hogy "nem volt meg a létszám, ezért kipótolták lengyelekkel"...

Az ellenzék megint pofáraesett, elég szórakoztató.

2012. márc. 15. 23:07
 28/47 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, ha szegény Hofi élne, micsoda téma lenne számára, és - emlékezve zsenialitására - milyen frappánsan megválaszolna minden, ehhez kapcsolódó kérdést, helyettünk!
2012. márc. 15. 23:14
 29/47 anonim ***** válasza:
9%

Ja ,jól mulatok én is itta sok fideszgyűlölő kirohanásain.

Amugy én imádom a lengyelket és ők is mindig is szolidarizáltak velünk és barátjuknak tartanak minket.Ami már csak azért is megtisztelő és megbecsülendő mert rajtuk kívül talán csak a törökök bírnak még minket valamelyest.Na meg egy kicsit a japánok.

Annál is inkább örülni kellene nekik,mert tapasztalatból tudom, hogy a környező országok népei elég intenzív utálattal viszonyulnak hozzánk.

De mondhatod ezt a komcsinak, libcsicsiknek ,megmittoménmien nyavajában szenvedőknek!

:)

2012. márc. 15. 23:17
 30/47 anonim ***** válasza:
10%

Látom szíven ütöttek néhányat fenti szavaim:XD

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad."

XD XD

2012. márc. 15. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!