Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akiknek az új adózási rendszer...

Akiknek az új adózási rendszer most sok pénzt hoz, miért osszák az észt azoknak, akik rosszul jártak?

Figyelt kérdés
Ezt én nem tudom megérteni,hetek óta.Olvasgatom,hogy némelyik ember milyen rosszmájú azokkal, akik rengeteget vesztettek.Sőt,leállnak vitatkozni,hogy most mennyire jó ez a rendszer.Persze nekik.De annyi eszük nincs,hogy leüljenek számolni.Az ilyen nagyképű,magabiztos fazonokat én úgy tudnám se@@berúgni,hogy elszállnának.
2012. febr. 25. 23:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%
Tudod kérdező, én meg ezeket olyanoktól tudom akik bennfentesek ilyen ügyekben, meg a pedagógusoktól. Felveszik a gyerekek utáni támogatásokat, ez mindenkinek jár, dolgozni nem mennek, a segélyt meg a támogatásokat pedig nem a gyerekre költik. Lehet ezen vitázni naphosszat de ezek tények.
2012. febr. 26. 15:17
 22/31 tetro ***** válasza:
80%
tudod kolopele a hozzád hasonló bölcs emberek mindig ugyan ebbe a logikai bukfencbe futnak bele. amit te hallasz tanároktól vagy bárkitől azok ha még sok eset is, de akkor is mind egyedi esetek, és nem egy reprezentatív felmérés eredményei. és te mikro szintű pletykákat tényként értelmezel a makro szinten az egész társadalomra. sajnos innentől pedig komolyan vehetetlenek a tényeid és az érveid.
2012. febr. 26. 15:21
 23/31 anonim ***** válasza:
34%
Ezek szerint mind csak pletyka az is hogy a ma gyerekeinek többségét az utca neveli fel, arra hivatkozva hogy gyerekem most nincs rád időm, éheznek, az óvodába már másnap nem mennek mert megfáznak, mivel otthon nincs fűtés, alkoholisták között kell sokaknak felnőniük mert érdekes, de arra meg cigire mindig van pénz. Nekem senki ne akarja bemutatni a mai szülői társadalmat, mert elszomorító. Akinek meg nem telik rá, az ne vállaljon be gyereket, főleg nem többet, mert előbb talán gondolkozni kellene. A gyereknek sem jó ilyen körülmények között nevelkedni.
2012. febr. 26. 16:39
 24/31 A kérdező kommentje:

A pedagógusok valószínűleg a cigány családokra értették,bár már ők sincsenek mindenfélével támogatva,mert az Önkormányzati keretek fogyóban vannak már év elején.Ez viszont kész tény,a pedagógusok bármit is állítanak.

De mondjuk én nem a ötgyerekes roma családokra gondoltam a válaszaimban,hanem a valóban rászorulókra.

Azért nekem is lenne egy véleményem ha nem haragszol,amivel viszont én nem értek egyet.Példának okáért a jómódú családok,mint mondjuk te is,miért vesztek fel családi pótlékot,öt gyerekre?Miért veszed igénybe a nagycsaládosoknak járó kedvezményeket?Rászoruló vagy?Nem.Dolgozol?Igen,sőt állításod szerint dúsgazdag.Akkor?Szerinted az jogos,hogy ti is valószínüleg több tízezer forintos családi pótlékot markoltok fel havonta?

2012. febr. 26. 16:57
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

mivel otthon nincs fűtés, alkoholisták között kell sokaknak felnőniük mert érdekes, de arra meg cigire mindig van pénz

Na itt van a kutyus elásva nekem is ezt mondta a főnököm, kajára nincs de villanyra van. Mindig ezek a megszokott süket dumák nálunk senki nem cigizik nem iszik nem kávézik mégsem elég a pénz mert mivel már ebbe nem bírnak bele kötni jön a 2 verzió gyógyszerre kajára nincs pénze de villanyra gázra na + internetre futja akkor dögöljenek éhen mi? Apámék a múltrendszerben kerestek annyit, hogy elég volt mindenre most meg fosszuk meg mindentől magunkat mert semmire sem elég a fizetés.

2012. febr. 26. 16:58
 26/31 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, ismét el kell hogy keserítselek, bár ugyan a gyerekek utáni támogatások alanyi jogon járnak, ráadásul én nem arra alapoztam az 5 gyerkőcöm felnevelését, az egész támogatást és még annál is többet minden évben a beteg gyermekeknek adományozom, meg az állatmenhelyeknek is jelentős összeget utalok át. Utolsónak meg csak annyit, hogy én kizárólag a siránkozó, de italra meg cigire mindig van pénz másra viszont nincs típusú emberekre gondoltam. A többit már te magyaráztad bele. A múlt rendszert meg inkább ne feszegessük.
2012. febr. 26. 17:35
 27/31 anonim ***** válasza:
21%

kolopele válasza:"

Igazad van!

2012. febr. 26. 17:47
 28/31 A kérdező kommentje:

Én viszont nem a cigiző,alkoholizáló szülőket akartam itt megemlíteni,ezt viszont te erőltetted bele...

De ennek ellenére ismétlem,egy család sem kap ma ebben az országban akkora támogatást amiből meglehetne élni.Tőlem azt mond a pedagógus amit akar,mert ez nem igaz.Jól mondtad,a családi pótlék alanyi jogon jár,de más nem kötelező.A támogatások csak adhatók,de nem kötelező.Ami viszont kézpénzes,abból talán két tétel van.Az egyik a 'rendkívüli segély' max. 10.000 Ft,vagy az 'átmeneti segély' 6-10.000 Ft persze nem havonta.A többit a támogatott ha kap a gyerekre,nem a kezéhez kapja,pl:ingyen étkezés,ingyen tankönyv,esetleg lakástámogatás (a társasház kapja)víz-csatorna kompenzáció (a társasháznak jóváírják)más nem nagyon létezik,vagy ha van is, nem nagyon hirdetik.

2012. febr. 26. 18:15
 29/31 anonim ***** válasza:
89%
43 éves vagyok,munkahelyet a korom miatt már nem igazán találok,bár elvállalnék mindent.Két lányomat egyedül nevelem,iskolások...apukától gyerektartás nuku,megváltozott munkaképességű emberektől 2012.január 1 től gyermektartásdíj nem vonható.Bérpótló juttatás 22.700 Ft a két családi pótlék 29.600 Ft(egyedülállóként)Összesen 52.300 Ft az amit kézhez kapok havonta.A lányok ebédjét az önkormányzat állja,ez igaz,de mást nem nagyon.A múlt héten elfogyott a gázkártyámon az egyenleg,és nem tudtam venni,mert nincs rá pénzem,az Önkormányzat viszont azt mondta,hogy adjak be kérvényt átmeneti segélyre amit 30 nap múlva elbírálnak.Jó vicc,addigra megfagytunk volna.Hogy mit csináltam?Eladtam a kabátomat,hogy tudjak gázt venni.Na,ennyit a támogatásokról.
2012. febr. 26. 18:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Na ezek azok amire a kormány büszke lehet az emberek vagy megfagynak vagy éhenhalnak és az olyanok mint zsigamarci mit tudja meg matolcsi a fene a belüket egyemeg elvenném tőlük az összes pénzt és kihajintanám mindet az erdőbe hajléktalannak addig amíg egy szelet száraz kenyérért nem könyörög térdenállva a fene a belüket.
2012. febr. 26. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!