Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még ez után is kell nektek a...

Még ez után is kell nektek a Fidesz, ha ez igaz lesz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 24. 19:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Annyira egyértelműen látszott, hogy az egykulcsos adórendszernek semmi haszna nem lesz, hogy ha Sanyi bácsit megkérdezték volna a tanyáról ő is megmondta volna.

Ennek a fajta megszorításoknak sem lesz csak kára, hogy mindent elveszünk az emberektől. Ha nincs pénz, nincs vásárlóerő, és ha az nincs, nem kell termelni, így egyre csak lejjebb csúszik mindenki, az áfából sem folyik be annyi pénz. Ha erre is megszorítás a válasz, akkor mi lesz a vége? Azok maradnak életben akik exportra tudnak termelni. Józan paraszt ésszel ezt mindenki látja. A bürokrácián kellene inkább megszorításokat végrehajtani, mert abból nem sok adó folyik be.

2012. febr. 25. 12:47
 42/44 anonim ***** válasza:
"Ma már csak eljárogatunk a közmunkára aluszkálni, télen meg tolják a segélyt a semmiért." Ez egy tipikus hozzáállása egy átlag magyarnak a munkához, majd utána reklamál meg szid. Úgy látom nem én vagyok itt a üvegvisszaváltó. Egyébként meg valami új poénod nincsen? Ez már nagyon lerágott csont. István, ebben igazad van hogy az exportra termelni képes vállalatoknak biztos nem lesz rosszabb semmivel továbbra sem, főként konkurencia nélkül. Több mint 20 éve ezt csináljuk, és nem fogom csak azért a Fideszt szidni mert másoknak ez nem jó. Mindenki a saját tapasztalatai alapján ítél, én is. Azért bírom az ilyen lepontozó emberkéket akiknek az életükben más örömük sincs. Lehet hogy az ilyenek elhiszik hogy ezzel nekem rosszabb lesz bármi is? Komolyan már rosszabbul érzem magam ha valahol nem 0 % virít.
2012. febr. 25. 15:23
 43/44 anonim ***** válasza:

"Mindenki a saját tapasztalatai alapján ítél, én is."

Én meg nem. Hanem az összes ember tapasztalatai alapján a környezetemben. És nem megyek el vakon az ország gazdasági mutatói mellett, én nem teszek úgy, mintha nem vennék tudomást arról, hogy megélni necces, családot alapítani pedig majdhogynem lehetetlen az átlagember számára. Tudom, szerinted az átlag magyar ember lusta, és nem hajlandó dolgozni, szerintem meg mondd ezt az arcába valakinek, aki 12 órát hajt egy nap, nem kap túlórapénzt, és ha szóváteszi, akkor a válasz az, hogy felvesznek a helyére valaki mást, aki befogja a száját.

2012. febr. 25. 15:52
 44/44 anonim ***** válasza:
53%
Rendben, de amiről te írsz, az nem kormány függő. Lehetne mszp, lmp, szdsz, kisgazdapárt, egy önálló cég ezt bármikor megteheti, ahogyan persze egy állami is. Nem vagyok biztos abban hogy minden estben a vezető a rossz, persze így könnyebb megmagyarázni miért is rúgtak ki. Amikor valakit kiraknak biztos nem azzal kezdi a barátainak hogy lusta volt ezt meg azt megcsinálni, visszadumált, stb, hanem hogy ő a szerencsétlen áldozat, akinek fogalma sincs miért került lapátra. Az éremnek mindig két oldala van, ezt ne felejtsd.
2012. febr. 25. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!