Kolopele!
Ha Te tényleg eg sikeres vállalkozó vagy, 200 embert foglalkoztatsz és a dolgozóidnak sem 47 ezer forintot fizetsz 8 órás munkáért, akkor elhiheted, hogy senki nem irigyli tőled a jólétet. Azt azonban ne mond, hogy az ország lakosságának jelentős része előtt ott áll ez a lehetőség! Te is tudod, hogy ez nem így van. Ha egy kis településre kiraknának egy szegény család gyerekének, és mindenféle kapcsolat nélkül, még ha okosabb vagy is mint az átlag, nem biztos, hogy elérnél bármit is. Vannak a szegények közt is okosak és vállalkozó szelleműek is, de sok olyan ok van amiért nem sikerülhet. Itt nálunk is vannak jó szakemberek, akik kénytelenek 47 ezer forintért csatornát tisztítani, vagy más közmunkát elvállalni, pedig szívesen dolgoznának a szakmájukban. Ezeknek az embereknek is adni kellene valamilyen lehetőséget.
kolopele
megerőltettem magam, de nem jutottam sokra.
Amit viszont látok és hallok, hogy küldik el az embereket ez miatt. Történetesen a szomszéd kisboltban már csak 2 dolgozó van a 3 helyett. Tényleg segítette őket az 1(?) kulcs.
"A Kádár rendszerben én többet dolgoztam mint most. Nem fizettek akkor sem a lógásért."
Ezt én is tapasztaltam. Ma már csak eljárogatunk a közmunkára aluszkálni, télen meg tolják a segélyt a semmiért. De ha akarnánk akkor sem tudnánk dolgozni, eladtak minden gyárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!