ez csak egy ellen kampány.A fidesz sem hülye,ők is tudják,hogy lehetetlenség felkutatni,megszerezni az összes magyar aki kint dolgozik.A hír egy újabb mocskolódás a fidesz lehúzásáról.
Nem vagyok fideszes,sőt nem vagyok egyik párt lelkes követője sem..De már tényleg unalmas,hogy mindig kitalálnak valamit ami messze nem igaz,de tudják riogatni azokat a szerencsétleneket akik nem képesek gondolkodni..
Ez a hír hasonló mint amikor azt írták,hogy a nyugdíjat is megadóztatják.Eszükbe sem volt,és nem is tették meg..(még szóba sem hozták) mégis minden szerencsétlen már előre sipítozott..
Nevetséges, megint csak elüldözik az embereket.
"Egy külföldön dolgozó családtag gyermekei például csak akkor járhatnának óvodába, vagy iskolába, ha az apuka/anyuka kifizeti a szolidaritási adót"
Nagy cucc, majd viszi az osztrák iskolába a gyereket, majd az osztrák egyetemre megy tovább, majd pedig hülye lesz hazaköltözni szakmunkásbérért.
"A fidesz sem hülye"
A Fidesz egyelőre még mindig ott tart, hogy úgy áll elő ötletekkel, hogy még csak utána sem néznek, egyáltalán lehetséges-e az az égbekiáltó baromság, amit kitaláltak (pl. ütközik-e uniós elvekkel, vagy akár az alkotmánnyal, ugyebár, mert az sem szokta őket érdekelni, legfeljebb átírják).
kolopele én mindig jót röhögök a hozzászólásaidon.
tükrözi az iq szintedet a hasznos válaszaidnak a százalékos aránya.
"és mint láthatjuk, ismét bevált, mert a magyar nép egy birka"
Igen, ennek ékes bizonyítéka az, hogy kétharmadot adtak egy olyan párt kezébe, amelyik nyolc év fogcsikorgatás alatt még egy választási programot sem volt képes összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!