Ha népszavazás lenne most, hogy még mindig akarunk e EU tagok lenni, te hogy szavaznál?
"Tévedtem még tizenéves se
lehetsz, csak kb 8., egy erősen
túlkoros óvodás."
Grat, újból hoztad a szintet! ;-) Ez vagy te, látod? :-)
20:02
"Igen, ezek hasznossak"
Pedig ők is ugyanúgy kiviszik azt a csúnya gonosz profitjukat, mint a kereskedelmi multik!
"A nettó profitot kiviszik az országból, és NEM ITTHON KÖLTIK EL! = Kifolyik a pénz az országból, mert azt a rengeteg pénzt külföldön költik el, tehát NEM HASZNOS A SZÁMUNKRA!"
Leírom még egyszer, hátha megértitek végre.
A profit a vállalkozásé, nem az államé. Azt kezd vele, amit akar.
Egy nagy előnye van még a multiknak, amit eddig nem vettetek figyelembe. MINDEN vásárlás után kapsz nyugtát, és a dolgozók be vannak jelentve, fizetik utánuk a járulékokat. Nem mutyiznak, mint a magyar vállalkozók. Na akkor ki is okozza a kárt?
Még mindig alap gazdasági tételekkel akartok vitatkozni, nagyon kitartók vagytok.
Ha majd olyan feltételekkel ad mindent a magyar vállalkozás, mint a Tesco, akkor oda fogok menni vásárolni. A magyar tejet is meg fogom venni a szlovák helyett, amint olcsóbb lesz, de ez is lerágott csont már.
20:19
"Majd akkor fogom megválaszolni a téma terelésed, ha elárulod nekem, hogy miért hasznossak nekünk a ker multik!"
Már meg is válaszolta helyettem a 20:19-es (104-es). Te jössz!
""Majd akkor fogom
megválaszolni a téma terelésed,
ha elárulod nekem, hogy miért
hasznossak nekünk a ker
multik!"
Már meg is válaszolta helyettem a
20:19-es (104-es). Te jössz!"
Grat! :-) Ezek után a szavad már lószart sem ér!
Azért, mert egyetértünk? Ugyan már.
Inkább te reagálj valami értékelhetőt, ami a témához kapcsolódik.
20:57
"Grat! :-) Ezek után a szavad már lószart sem ér!"
Le kellett volna írnom mégegyszer a kommentelő válaszát?Még a végén plágiumgyanúba keveredtem volna... Nem volt elég az, hogy az előttem válaszoló megadta a helyes választ?
Vagy, ha nem helyes (szerinted) a válasz, akkor mi a kifogásolható benne?
Tudod, az az érzésem, hogy besültél (mint az általad említett lóba a trágya) és csak ennyit tudtál kipréselni magadból. Ejhhh... IgazMagyar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!