Ha népszavazás lenne most, hogy még mindig akarunk e EU tagok lenni, te hogy szavaznál?
Nálam az XD-vel nem sokra mész, az számomra minimum gyerekességet feltételez. (ráadásul "férre" beszélsz, és akkor a 66-os kommentedet még nem is mondtam "hibálya")
Nos, a negyedik oldaltól kezdve olvasd végig, ami írtunk, és ha tényekkel tudsz ellent mondani, akkor rajta. Ugyancsak felhívnám a figyelmed a 64-es kérdésemre, "Nézhetünk más magyar multit is példának, ha a Mol nem felel meg neked. Melyiket nézzük?"
"Ugyancsak
felhívnám a figyelmed a
64-es kérdésemre,
"Nézhetünk más magyar
multit is példának, ha a
Mol nem felel meg neked.
Melyiket nézzük?""
Ugyancsak leírtuk már 40szer hogy mi nem a MULTINACIONÁLIS GYÁRTÓCÉGEKRŐL, hanem a MULTINACIONÁLIS KERESKEDELMI ÜZLETLÁNCOKRÓL POFÁZUNK! Felfogod végre? A mol az gyártó cég, és nem kereskedelmi üzletlánc!!!
16:16 Mr.Paranoia
"A mol az gyártó cég, és nem kereskedelmi üzletlánc!!!"
Mondd meg légyszi, hogy mit gyártanak a benzinkutakon?
"Mondd meg légyszi, hogy
mit gyártanak a
benzinkutakon?"
Olajfinomítókban állítják elő a benzint, te agyoniskolázott! És a benzin amúgy is szar példa, mert azt muszáj behoznunk mivell itthon nem tudunk olajat "csapolni". A ker multik álltal behozott nyugati szeméttel ellentétben! Ezt is már leírtam 5ször, válasz nem érkezett rá csak lepontozás, és most az a szöveg hogy "nincs érvünk". Neked nincs érved te szerencsétlen!
A "nyugati szemetet" behozó multi mit csinál? Behozza az árut, és eladja.
A Mol mit csinál? Behozza a nyersolajat, finomítja, majd eladja (belföldön és külföldön).
Mi a különbség?
Csak megjegyzem, hogy magyar áru is szép számmal akad a multiknál.
És a magyar kereskedelmi multi? Ha az jó, de a külföldiek nem, az nem passzol, mert ugyanazt csinálják!
16:28 Mr.Paranoia
"Olajfinomítókban állítják elő a benzint, te agyoniskolázott!"
Ki mondta, hogy nem ott állítják elő? Vajon hol adják el (kereskedelmileg) az előállított üzemanyagot? Sok iskola nem kell hozzá, hogy rájöjj, hogy a benzinkutakon... Tehát kereskednek vele, netán? ...és külföldön is netán? Mit nem lehet ezen érteni?
"És a benzin amúgy is szar példa, mert azt muszáj behoznunk mivell itthon nem tudunk olajat "csapolni"."
Tévedsz (ismét), ugyanis vannak magyarországi olajlelőhelyek is. A 10. oldaltól lesz izgalmas:
"A ker multik álltal behozott nyugati szeméttel ellentétben! Ezt is már leírtam 5ször, válasz nem érkezett rá"
Én is leírtam már (lagalább) 5ször, hogy nem kell megvenni! Azért tudja árulni, mert igény van rá.
"De úgy látom, hogy más sem, mivel 0% a hozzászólásod hasznossága."
És ezt egy 0%-os hasznosságú kommentben bizonygatod... Vicces fiú vgay, Sz1u.
18:30
"És ezt egy 0%-os hasznosságú kommentben bizonygatod... Vicces fiú vgay, Sz1u."
Nyomtam is Neked egy zöld pacsit, mert megnevettettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!