Ha népszavazás lenne most, hogy még mindig akarunk e EU tagok lenni, te hogy szavaznál?
"hogy elfelejtesse azt a több ezer milliárd forintot amit naponta kilopnak a multik az országból? "
Te miről beszélsz ember?! Tudom hogy multiellenes vagy, de ez még tőled is váratlan volt!
"A "nyugati szemetet" behozó
multi mit csinál? Behozza az árut,
és eladja."
Kihagytad a 3. (legfontosabb) lépést
A nettó profitot kiviszik az országból, és NEM ITTHON KÖLTIK EL! = Kifolyik a pénz az országból, mert azt a rengeteg pénzt külföldön költik el, tehát NEM HASZNOS A SZÁMUNKRA! Így már felfogod te visszamaradott?
Megszoktad nézni az általad magyarnak hitt és feltételezett termék gyártási helyét? Vagy te még mindig azt hiszed hogy pl. a bocicsokit, és a győriédes termékeit itthon gyártják? Elárulom neked hogy már semmilyen magyarnak hazudott terméket NEM ITTHON GYÁRTANAK! Nézd meg a származási helyét: Csehköztársaság. Mindent eladnak, tönkretesznek, felvásárolnak hogy a kizsákmányoló, pénznyelő multik betudjanak jönni! Nyisd már ki a szemed te balfék!
"És a benzin amúgy is szar példa, mert azt muszáj behoznunk mivell itthon nem tudunk olajat "csapolni""
Felhívnám a figyelmedet valami Algyő nevezetű, és agy Zsana nevezetű településre Magyarországon. Valamikor a nyolcvanas években -jó a tizenöt éveddel nem emlékezhetsz rá, és olvasni se szoktál- néminemű olaj- illet gázkitörés volt a kutaknál. /nem benzinkút, kitermelő kút/. Az más kérdés, hogy a Magyarországon bányászott kőolaj nem elég az ország szükségleteinek, de azért nálunk is van kitermelés.
"Már én is írtam neki, hogy Magyarország éves költségvetése nincs annyi (ha csak egy(!) ezer milliárd forintot szorzunk be 365-tel, nemhogy több(!) ezer milliárd forint), de nem tudja (inkább nem akarja) felfogni"
Ezek csak azt tudják fröcsögni, hogy multi nem kell! Semmi gond, árulja a CA is annyiért a termékeket mint külföldi multi, és odamegyek. Mint máshol említettem. ugyanaz a Globus ketchup 40-100 Ft-al /mérettől függően/ drágábba hazai multinál, tehát nem ott veszem meg.
"Magyarországon
bányászott kőolaj nem elég az
ország szükségleteinek, de azért
nálunk is van kitermelés."
Ezzel ismerted be az igazam, köszönöm!
19:27
"A nettó profitot kiviszik az országból, és NEM ITTHON KÖLTIK EL! = Kifolyik a pénz az országból, mert azt a rengeteg pénzt külföldön költik el, tehát NEM HASZNOS A SZÁMUNKRA!"
A nem kereskedelmi multi (tehát gyártó - a szavaitokkal élve) ugyanúgy kiviszi a hasznát! Szerinted pl. az Audi a profitját szétszórja a (magyar) szélben? A külföldön dolgozó magyar cég pedig (elvileg) hazahozza a hasznát! Miért nem normális dolog ez Neked, ill. Nektek?
"Megszoktad nézni az általad magyarnak hitt és feltételezett termék gyártási helyét? Vagy te még mindig azt hiszed hogy pl. a bocicsokit, és a győriédes termékeit itthon gyártják?"
Ugyanakkor számtalan már terméket gyártanak Magyarországon, ami nem klasszikusan számítanak magyarnak. Pl. Suzuki a mi autónk... Audi, Mercedes, de szerintem az összes ismert nagy cégnek vannak érdekeltségei (leányvállalatai, beszállítói) Magyarországon.
19:45
"Ezt pont te mondod? :-) Vicces fiú vagy! Csak fröcsögsz ész nélkül, de forrást nem tudsz adni ami bizonyítaná az igazad!"
Szerintem Te sokkal viccesebb vagy, mert ha visszanézel én legalább linkeltem HITELES információkat. Te, ill. Ti viszont egyet sem... Na most lehet nevetni...
19:46
"Ezzel ismerted be az igazam, köszönöm!"
Bár nem nekem írtad, de simán tudok válaszolni. Nagyon, de nagyon melléfogtál!
"Ugyanakkor számtalan már
terméket gyártanak
Magyarországon, ami nem
klasszikusan számítanak
magyarnak. Pl. Suzuki a mi
autónk... Audi, Mercedes, de
szerintem az összes ismert nagy
cégnek vannak érdekeltségei
(leányvállalatai, beszállítói)
Magyarországon."
Igen, ezek hasznossak, de lassan ezeket is tönkre teszik. Ha kivonulnak majd, akkor fogjuk bánni a rengeteg eladott, tönkretett magyar céget, gyárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!