Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan mindenhol megjöttek a...

Lassan mindenhol megjöttek a januári fizetések. Ki járt rosszabbul?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 23:39
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Nekem szerencsm van, mert a fizetésem számszerűleg nem csökkent, és a cafetéria sem fog csökkenni. Mindössze majd márciusban kapjuk meg visszamenőlegesen.

Ugyanakkor a fizetés reálértéke nyilvánvalóan csökken, hiába marad forintra ugyanannyi.

Mégis én még jobb helyzetben vagyok. Sokak nem ennyire szerencsések úgytudom.

2012. febr. 17. 18:43
 32/41 anonim ***** válasza:
45%
Mindenki. Ha rajtam múlna Orbán már nem élne.
2012. febr. 17. 22:27
 33/41 anonim ***** válasza:

"Kétlem, hogy szükségünk lenne egy komolytalan, szélsőséges, gyűlölködő csapatra az ország élén, már így is elég a baj."

Mégis épp a leggyűlölködőbb csapatot helyeztétek oda. Szakadjatok meg!

2012. febr. 17. 22:33
 34/41 anonim ***** válasza:
51%

"Sopánkodni az MSZP-nél kellene. Nehogy ez a másfél - két év okozza a jelenlegi állapotot!"

Nem másfél év az hanem hat! A Fidesz már a fél országot elpusztította és az egészet eladta a két ciklusa alatt. Most épp az állampolgárokat árusítja ki rabszolgának!

2012. febr. 17. 22:36
 35/41 anonim ***** válasza:

"Van még több mint két évük. "

Szerintem erre túl nagy tétben ne fogadj, mert az a két tál rizs amit jövőre keresel nem fogja kifutni.

2012. febr. 17. 22:38
 36/41 anonim ***** válasza:
51%

"Az MSZP-t ár nyugottan átkozhatnád, hogy nyolc év alatt idejutottunk."

Mért a fidesz hat éve alatt hová jutottál bzmeg? Még a gatyád is IMF tulajdon lett, csak még haszonélvezeti jogod van rajta!

2012. febr. 17. 22:41
 37/41 anonim ***** válasza:

"Mi vagy Te közgazdász? Nálunk ketten is vannak a családban és azt mondják, hogy hosszabb távon igen is jó! "

Mindig mondtam, hogy közgazdásznál ostobább ember nincsen, de ennek a kettőnek nyugodtan szólhatsz, hogy visszaadhatja a bizonyítványát. Ekkora hosszútávú pusztítás még egy kormány sem csinált mint a mostani, mert épp most vágják el annak lehetőségét, hogy még csak véletlenül is talpon tudjon maradni egyetlen hazai cég, vagy vállalkozás és megkezdték az ország fossá adósítását.

2012. febr. 17. 22:44
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel teljesen kinyírták azt a réteget akik egy ország gazdasági életében a legfontosabbak (az alacsony jövedelműeket) ezáltal megszüntették a keresletet, a vásárlóerőt. Bár, ha azzal példálózol, hogy két (teljesen idióta) közgazdász is van a családodban, abból nekem az jön le, hogy te nem vagy az. Mármint nem idióta, csak közgazdász nem vagy. Márpedig akkor lassan felfoghatnád, hogy ha a fogyasztást hazavágják, azzal a cégeket is, akik eddig még ha sírva is és áron alul, de el tudták adni a termékeik. Márpedig ha mindenki bezár és (gondolom nem fogod fel de ez a dolgozók kirúgásával is jár) senki sem fizet adót az egyenes út a rommá adósodáshoz.
2012. febr. 17. 22:54
 39/41 anonim ***** válasza:
26%

A vásárló erő főleg a rossz minőségű külföldi terméket veszi. Nem gondolod, hogy először is hazai terméket kellene előállítani? Az új Széchényi program ezt célozza. Én is nyugdíjas vagyok,de nem nyavajgok, hanem igyekszem a régi, klasszikus hétköznapi ételeket főzni, amelyekkel sokkal változatosabb az étrendünk. Az sokak baja, hogy húst hússal akar enni. Mi is szeretjük a húst, de most visszakerültek a jó kiss

főzelékek, káposztás és krumplis tészták, aminek kimondottan örül a család.60 év szocializmusa után mit várnak egyesek? Ha eddig kibírtátok, most mit úszitgatjátok egymást? Türelem!

2012. febr. 18. 00:49
 40/41 anonim ***** válasza:

2006-ban volt munkánk dögivel. (építőipar) 2011-ben már lébecoltunk sokat hogy na ha ezt befejezzük tudunk-e menni máshová. Nem tudtunk. Keresnem kellett másik helyet. 2006-ban kerestem napi 6-7 ezret!! Most 2011-ben azt mondták vagy elfogadom a 470-es órabért, vagy jön más helyettem! Napi 4700 forintért güriztem de nem panaszkodhattam mert nekem szükségem volt a pénzre!

Itt tartunk! Sajnos.. :(

2012. febr. 18. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!