Lassan mindenhol megjöttek a januári fizetések. Ki járt rosszabbul?
Nekem szerencsm van, mert a fizetésem számszerűleg nem csökkent, és a cafetéria sem fog csökkenni. Mindössze majd márciusban kapjuk meg visszamenőlegesen.
Ugyanakkor a fizetés reálértéke nyilvánvalóan csökken, hiába marad forintra ugyanannyi.
Mégis én még jobb helyzetben vagyok. Sokak nem ennyire szerencsések úgytudom.
"Kétlem, hogy szükségünk lenne egy komolytalan, szélsőséges, gyűlölködő csapatra az ország élén, már így is elég a baj."
Mégis épp a leggyűlölködőbb csapatot helyeztétek oda. Szakadjatok meg!
"Sopánkodni az MSZP-nél kellene. Nehogy ez a másfél - két év okozza a jelenlegi állapotot!"
Nem másfél év az hanem hat! A Fidesz már a fél országot elpusztította és az egészet eladta a két ciklusa alatt. Most épp az állampolgárokat árusítja ki rabszolgának!
"Van még több mint két évük. "
Szerintem erre túl nagy tétben ne fogadj, mert az a két tál rizs amit jövőre keresel nem fogja kifutni.
"Az MSZP-t ár nyugottan átkozhatnád, hogy nyolc év alatt idejutottunk."
Mért a fidesz hat éve alatt hová jutottál bzmeg? Még a gatyád is IMF tulajdon lett, csak még haszonélvezeti jogod van rajta!
"Mi vagy Te közgazdász? Nálunk ketten is vannak a családban és azt mondják, hogy hosszabb távon igen is jó! "
Mindig mondtam, hogy közgazdásznál ostobább ember nincsen, de ennek a kettőnek nyugodtan szólhatsz, hogy visszaadhatja a bizonyítványát. Ekkora hosszútávú pusztítás még egy kormány sem csinált mint a mostani, mert épp most vágják el annak lehetőségét, hogy még csak véletlenül is talpon tudjon maradni egyetlen hazai cég, vagy vállalkozás és megkezdték az ország fossá adósítását.
A vásárló erő főleg a rossz minőségű külföldi terméket veszi. Nem gondolod, hogy először is hazai terméket kellene előállítani? Az új Széchényi program ezt célozza. Én is nyugdíjas vagyok,de nem nyavajgok, hanem igyekszem a régi, klasszikus hétköznapi ételeket főzni, amelyekkel sokkal változatosabb az étrendünk. Az sokak baja, hogy húst hússal akar enni. Mi is szeretjük a húst, de most visszakerültek a jó kiss
főzelékek, káposztás és krumplis tészták, aminek kimondottan örül a család.60 év szocializmusa után mit várnak egyesek? Ha eddig kibírtátok, most mit úszitgatjátok egymást? Türelem!
2006-ban volt munkánk dögivel. (építőipar) 2011-ben már lébecoltunk sokat hogy na ha ezt befejezzük tudunk-e menni máshová. Nem tudtunk. Keresnem kellett másik helyet. 2006-ban kerestem napi 6-7 ezret!! Most 2011-ben azt mondták vagy elfogadom a 470-es órabért, vagy jön más helyettem! Napi 4700 forintért güriztem de nem panaszkodhattam mert nekem szükségem volt a pénzre!
Itt tartunk! Sajnos.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!