Lassan mindenhol megjöttek a januári fizetések. Ki járt rosszabbul?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 23:39
11/41 Shai-Hulud válasza:
Nem szemétkedésből mondom, de teccccettek volna a választások előtt gondolkozni..... Nagyon lehetett látni, hogy ez fog bekövetkezni. Csak senki nem akarta elhinni. Mert az ember mindig azt hiszi el, amit nagyon szeretne, és nem azt, ami a tényekből következik.
12/41 anonim válasza:
# 11
Akkor hagytuk volna tovább a mszp-t semmit tenni?
Vagy megválasztjuk a jobbikot? Ugyan már...
Igen, mindenki tudta, hogy ez lesz, de nem volt más választás.
13/41 anonim válasza:
Murr: a Jobbikkal jobban jártunk volna.
14/41 anonim válasza:
Egyébként nem fideszre szavaztam, nem tudom, miért használtam a t/1-t... Na mindegy, lényeg a lényegben, hogy nem a szavazóknak köszönhetjük ezt a helyzetet, nem igen volt jobb alternatíva.
15/41 anonim válasza:
# 13
Kétlem, hogy szükségünk lenne egy komolytalan, szélsőséges, gyűlölködő csapatra az ország élén, már így is elég a baj.
16/41 anonim válasza:
Szerintem pont hogy az egyetlen párt amelyik a legfontosabb problémával foglalkozik. A gyűlölködést nem tudom honnan veszed, egyszerűen úgy viszonyulnak a bűnözőkhöz ahogy kell. Az egyetlen megoldás Magyarországnak, az elmúlt 22 év bebizonyította hogy ez a "nyalunknyugatnak" felfogás haszontalan, sőt káros.
17/41 anonim válasza:
De mind1, ez a kérdés nem ebbe a topikba tartozik.
18/41 anonim válasza:
"Mellesleg nem értem azt, minek kell azt állítani, aki 217.000 Ft felett keres az gazdag?"
Hatost dobtál. Lépj vissza az általános iskolába, és tanulj meg értőn olvasni!
19/41 anonim válasza:
Sopánkodni az MSZP-nél kellene. Nehogy ez a másfél - két év okozza a jelenlegi állapotot! Ezt valóban így gondoljátok? Megdöbbentő!
20/41 A kérdező kommentje:
Amit az a kormány ígért, azt ott kell számon kérni, amit pedig a másik ígért, azt most kell számon kérni...
2012. febr. 6. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!