Soproniak nem sajnáljátok hogy nem Ausztriához tartoztok?
"A magyarkodók nagy részét nem alkalmazza senki mert nincs szakmájuk és nem értenek semmihez ergo az adómból tengődnek a segílyen."
Összetéveszted őket a cigányokkal.
"Nekem ne mondja meg egy újnacionalista tini, hogy ki minek minősül.
"
Nekem válaszoltál, legalábbis részben, a "korcs" dolgot kivéve.
Egyrész hogy én "tini"... Jó is lenne. Nem tudom miből gondolod, és azt sem, hogy miért érzed magad felsőbbrendűnek.
Másrészt "újnacioalista"... Nem hiszem, hogy pontosan érted a szavak jelentését. Az az érzésem, hogy Te is kevered sovinizmust a nacionalizmussal. Szerintem nézz utána, nem ugyanaz a kettő. A nacionalizmust nem szégyellem, és senkinek nem kell. De még mielőtt összezavarodnál teljesen, csak szólok, hogy egyáltalán nem keverendő a következő kifejezésekkel: "újnáci", "fasiszta", "szélsőséges"...
Egyébként meg, - ha már nekem válaszoltál - több évtizede folyamatos munkaviszonyom van, nem szorulok rá, hogy bárki eltartson.
Nagyon el vagy tévedve amikor ezt írod:
"A magyarkodók nagy részét nem alkalmazza senki mert nincs szakmájuk és nem értenek semmihez ergo az adómból tengődnek a segílyen. Szerintem ezek után nem kéne megmondaniuk, hogy hova menjek vissza mert ÉHENHALNÁNAK. "
Lehet, hogy egyszer Te is rádöbbensz majd, hogy lényegében a mostani "magyarkodókkal" egyet is tudsz érteni...
" NEM IGAZ MAGYAR! Én fegyvert fognék ha csak egy centimétert is el akarna venni bárki az országból!!!
"
Az élet nem a kis videojátékod. Azt sem tudod, hogy kell megfogni egy fegyvert. Maximum a kukacodat fogod miközben a háborús filmeket nézed. Te vadmagyar....
"Ne aggódjatok, most a nagymagyarkodás a divat Magyarországon, pár év, és eltűnnek ezek a turbómagyarok."
Ha-ha!!!
Ha az általad "nagymagyarnak" vagy "turbómagyarnak" nevezettek alatt azokat érted, akik cseppet nacionalisták, és pl. a fenti kérdés felvetése zavarja őket, akkor nagyot tévedsz.
A hasonló jelzőket Te is nyilván azért tudod gond nélkül használni másokra, mert téged hidegen hagynak nemzeti érzések, amivel semmi gond nincs, csak fogadd el, hogy nem mindenki így gondolkodik. Ez a kérdés és a kiváltott érzelmek teljesen hasonlóak ahhoz, mintha az lett volna a kérdés, hogy a zsidók nem sajnálják-e, hogy "csak" 6 millió áldozata volt a népirtásoknak!
Egyébként értem, persze. Ebbe bele lehet magyarázni, hogy csak a megélhetési nehézségekre gondolt a kérdező. De azért azzal illik tisztában lenni, hogy milyen módon maradt magyar város Sopron, és milyen körülmények terhelik azt az időszakot a magyarság számára.
Elvárható lenne, - ha tényleg nem provokálni szeretne a kérdező - hogy módosítja a kérdés szövegét. Csak ehhez bizonyos értelmi szintet azért el kellene érni.
Egyébként pedig ugyan ezt a kérdést próbáld meg feltenni mondjuk Belfastban az íreknek, mondjuk így: Belfastiak, nem sajnáljátok, hogy nem Angliához tartoztok?". Szerintem nagyon gyorsan fasírtot csinálnának a kérdezőből :) Teljesen jogosan.
"Ez a kérdés és a kiváltott érzelmek teljesen hasonlóak ahhoz, mintha az lett volna a kérdés, hogy a zsidók nem sajnálják-e, hogy "csak" 6 millió áldozata volt a népirtásoknak!
"
Mi van ???:). Hát te sem vagy épeszű, barátom.
"Mi van ???:). Hát te sem vagy épeszű, barátom.
"
Neked csak ennyi maradt meg az egészből... És én nem vagyok ép eszű... :D
Kisfiam!
Az, hogy Sopron ma Magyarország jelenlegi határain belül található, az nagyrészt a Rongyos Gárdának köszönhető, akik kihajtották a betolakodókat hősies harcok során. Ez után lett népszavazás kiírva. Ehhez emberek önfeláldozására volt szükség, ha úgy jobban érted: emberek haltak meg nem kevesen ezért!
Hogy veszi a bátorságot bárki is, hogy ezek után megkérdőjelezze ennek a fontosságát? Semmirekellő suhancok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!