Ezek után miért néznek rám furán?
Kb jó 15 évvel ezelőtt megmondta pár náci a környékünkön, h no para, az ország totál le lesz építve.
A rendőréget lezüllesztik, az eü nulla lesz és a romák elszaporodnak.
Sokan elhagyják az országot, mert emellé a zsidók nyomorgatják a népet.
Akkor sokan kinevették őket, pedig nekik lett igazuk.
Szal miért is hülye, aki nekik hisz?
nem hülye aki nekik hisz...árulás vagy sem.
de én például nem hiszek ebben..lesz ez még máshogy.
Gondolkodni nem szokás, meg fárasztó.
Én megjósolom, hogy 15 év múlva ugyanúgy fognak ugatni, ugyanúgy nem tesznek semmit az uszításon és riogatáson kívül, ugyanúgy itt leszünk, a romák szaporodnak, mert ezt az egyet nem vehetjük el tőlük, az országot pedig ugyanolyan tehetségtelen politikusok fogják zülleszteni. A tömeg pedig ugyanúgy rémüldözik, és behúzza fülét-farkát, mert ötlete sem lesz (mint most), hogy mit kellene tenni. És ugyanúgy leugatja az értelmes javaslatokat.
Várd ki és dicsőíts!
"Nem lett nekik igazuk."
Hol élsz te szerencsétlen? Megmondanád hogy a fent felsoroltak közül melyik nem igaz, és miért?
Csakhogy ehhez nem kell nácinak lenni. A szüleim szomszédja, aki keményvonalas kádárista, ex-munkásőr (nem is szeretjük az öreget) is megmondta szóról-szóra ugyanezeket. Akkor Ő sem hülye? Éljen táváris Sztálin? :-)
Ehhez se a horogkeresztet, se a vöröscsillagot nem kell kitenni, a magyar politikusok mentalitásához EMBERISMERET kell, ami eszmétől, bőrszíntől és minden egyébtől függetlenül vagy van vagy nincs. Aki pedig ismeri a magyar politikusokat, az nem kérdez semmit.
"az ország totál le lesz építve."
Nincs teljesen leépítve.
"A rendőréget lezüllesztik,"
Szerintem azért elég jó a közbiztonság
" az eü nulla lesz"
Az eü. nem teljesen nulla, legalábbis nincs rosszabb állapotban mint eddig bármikor.
" és a romák elszaporodnak."
ugyanannyi romát látok az utcán, mint ezelőtt 20 éve.
"Sokan elhagyják az országot,"
vak tyúk is talál szemet
"mert emellé a zsidók nyomorgatják a népet. "
Hol nyomorgatnak téged a zsidók? Mert engem sehol. Egyes üzletemberek, tőkések nyomorgatják a népet, de nem a zsidók. Sem a zsidó vallásúak nem nyomorgatnak, sem a zsidó nép nem nyomorgat senkit. Apropó, nem te kérted ki többször, hogy te nem zsidózol senkit? Azóta is folyamatosan zsindexezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!