Havi 10 ezer Ft útdíj Budapesten?
Ezt kéne mindenkinek megvenni, aki kocsit vezet Budapesten. Bár a főpolgármester vonakodik, a Nemzetgazdasági Minisztérium állítólag támogatja, és szerdán már tárgyalja is a Kormány. Ez is csont nélkül átmegy? Ez ellen se tiltakozik senki? Vagy ez csak egy ismert trükk, hogy most ledöbbenjünk, és aztán majd örömmel fizessük a havi 6 ezret, ami a végleges változat lesz?
# 11
Gondolom 13 már elmúltál. Hány matchboxod van?
A kérdésre: nem lesz belőle semmi.
Nézzük csak meg dolgot egy kicsit. Hiába mondjátok hogy megérdemlik az autósok ezt az adót.
Nekem az autó munkámhoz kell és így is nagy ára az van az autónak. folyamatosan emelkedő üzemanyag ár, súlyadó, biztosítás stb... úgyhogy köszönöm de nem kérem az út dijat.
Viszont abba van valami igazság hogy tömegközlekésést népszerűsíteni kéne. de könyörgöm! nézzük csak BKV-t. Reggel tele van a busz és nem lehet felférni, illetve koszosak, és zajosak és ritkán is járnak. JA ÉS EUROPÁBA A FIZETÉSEKHEZ KÉPEST A LEGDRÁGÁBB!
Úgyhogy egyenlőre maradok az autónál de remélem lassan a levegőt is megadóztatják.
Végül a vélemén
Azt még hozzátenném, hogy nem csak két szélsőség létezik. Én majdnem minden nap BKV-zom, autót hetente csak egy-kétszer használok. Akkor most fizessek duplán?
Üdv!
Leftlegged Player :)
Nekem az tetszik, hogy valaki ezt ma fölveti, holnap a Főpolgármester Úr megvétózza, és aztán napokig úgy fog tetszelegni, hogy ő szociálisan milyen érzékeny.
PR pénzbefektetés nélkül. :)
Üdv!
Leftlegged Player :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!