Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Havi 10 ezer Ft útdíj Budapesten?

Havi 10 ezer Ft útdíj Budapesten?

Figyelt kérdés

Ezt kéne mindenkinek megvenni, aki kocsit vezet Budapesten. Bár a főpolgármester vonakodik, a Nemzetgazdasági Minisztérium állítólag támogatja, és szerdán már tárgyalja is a Kormány. Ez is csont nélkül átmegy? Ez ellen se tiltakozik senki? Vagy ez csak egy ismert trükk, hogy most ledöbbenjünk, és aztán majd örömmel fizessük a havi 6 ezret, ami a végleges változat lesz?

[link]

2012. jan. 30. 11:46
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
1%

"Első két válaszadónak nincsen gépjárműve és ez enyhén frusztrálja őket."

Ne poénkodj már gyermekem! Már akkor saját autóm volt amikor te még a kis rollereden kented szét a szart a pelenkádból. Mára pedig nekem is a felségemnek sajátja van. De mások anyagi helyzete hol tartozik szorosan a témához? Ha én is olyan tróger lennék mint te én is sírnék az útdíj bevezetése miatt. Szóval nem igazolódott maradéktalanul állításod. :D

2012. jan. 30. 12:31
 12/58 anonim ***** válasza:
2%

"Támogatom. Fizessenek a pestiek, úgysem az ő adójukból épültek ott az utak. Sőt én kivetnék rájok légvételi adót is."

Száz százalékosan egyetértek.

2012. jan. 30. 12:32
 13/58 A kérdező kommentje:
És a vidékiek miért ne fizessenek? Az ő útjaikat ki építette?
2012. jan. 30. 12:48
 14/58 Antimod ***** válasza:
87%

Az utakra külön szednek be pénzt az üzemanyagárból, az autópályákra pedig az autópálya-használati díjból. Nem elég? Milyen alapon fizessünk még külön, ráadásul csak a pestiek? Arcátlan dolognak tartom az egész felvetést.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 30. 12:49
 15/58 anonim ***** válasza:
75%

ma 12:31

:)))

Komolytalan vagy kissé.:)

2012. jan. 30. 12:53
 16/58 Sz1u ***** válasza:
91%
Miért nem önkéntes? Fizesse az, aki helyesli! Egyszerű, nem?
2012. jan. 30. 12:53
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

[link]

12:31

19% hasznos válaszokat ad. Ennyi, ez mindent elmond rólad.

2012. jan. 30. 12:54
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt csak úgy lehetne megoldani, ha Bp. határában létrehoznának (őrzött!) parkolókat, és lenne közvetlen BKV járat a főbb csomópontok felé, máshogy szemétség.
2012. jan. 30. 12:55
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor megint csak felmerül bennem az, hogy tulajdonképpen az abortusz lehet hasznos dolog is.

Csak idejében kell elvégezni.

2012. jan. 30. 12:56
 20/58 Antimod ***** válasza:
87%

"Fizessenek a pestiek, úgysem az ő adójukból épültek ott az utak. Sőt én kivetnék rájok légvételi adót is."

Köszi, ezek szerint a pestiek kollektív bűnösök, így én is, én kérek elnézést, hogy létezünk.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 30. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!