Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a betyárseregről?

Mit gondolsz a betyárseregről?

2012. jan. 23. 21:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"Mert ha szerinted nem, akkor a fejedben vannak problémák, bőven..."

Lehetséges.

"Mást felesleges megemlíteni, mert nem lehet bizonyítani, lényeg, hogy segítettek, nem?"

Ez szép és jó, de a probléma az, hogy Pista bá' és családja a segítség után hazament és lepihent, addig a gárdások összeálltak egy hősies fotó erejéig és feltöltötték a kurucra meg más ilyen weboldalakra azzal az üzenettel, hogy ők mekkora hősök. Ezután a jobboldali médiából mást sem lehetett hallani egy hétig, hogy mekkora hősök a gárdások. Szerintem nem. Őket csak az érdekelte, hogy egy közérdekű tevékenységben részt vegyenek és ezzel is reklámozzák magukat.

2012. jan. 25. 05:10
 42/50 anonim ***** válasza:

"mondd már meg,

légyszíves, hogy az általad

betyársereg eddig miért csak

magyarokat vertek (főleg 18 év

körülieket), és cigányokra illetve

zsidókra egyszer sem emelték a

kezüket?"

Olvasd el hogy kik voltak a betyárok.

2012. jan. 25. 06:04
 43/50 anonim ***** válasza:
Aha... Nem válaszoltál még mindig a kérdésemre. Komolyan be akarod nekem mesélni, hogy a betyárok csak 18 év körüli magyar srácokat vertek? A cigókat meg a zsidókat külön kerülték, mint a mai betyársereg, mi? Hahahaha...
2012. jan. 25. 10:32
 44/50 anonim ***** válasza:
Mi a francért kell védeni ezt a börtönlakó csőcselék bandát.
2012. jan. 25. 10:45
 45/50 anonim ***** válasza:

"Olvasd el hogy kik voltak a betyárok.

"

Köztörvényes bűnözők.

2012. jan. 25. 16:17
 46/50 anonim válasza:

A videóban elhangzottak igazak! De nem értem miért kell ezzel szegény Rózsa Sándort és a betyárokat nyaggatni! A betyárok nem szuperhősök voltak akik megvédték a népet, csak rossz sorsú pásztorok, vagy kényszer sorozott emberek akik nem akarták azt az életet maguknak a társaiknak és a szegényeknek, így lopásra álltak. De nem szegényektől, gazdagoktól loptak szegényeknek adtak. Ők az ún. magyar Robin Hood-ok! És ezért kérdem miért pont betyár? Betyárnak születni kell, az istenit! A betyárok viharos éjszakán születtek. A videón látható emberek feléről ez nem mondható el. Miért nem lehetne hogy mindenki pusztán magyar legyen? Miért pont betyár?

Békén kell hagyni az ősök szellemét mert pórul jársz!

2012. szept. 1. 11:14
 47/50 anonim válasza:

Viszont Rózsa Sándort igazán kihagyhatnátok ebből a vitából

mert lehet, hogy a te szemedben bűnöző sőt annak is látszik/látszott de ha belegondolsz az akkori rendszerbe meglátod hogy nem is volt ő akkora bűnöző ugyanis népnek segített h úgy adódott tanyákon bujkált és a NÉP segítette ahogy ő is segítette a népet akár csak robin hood ő is bűnöző kormány és a laikusok szemében de a nép szemében hős...na jó ez most kicsit zavaros lett de a lényeg, hogy nem ismered eléggé az akkori dolgokat nem csak Rózsa Sándor volt betyár és most felejtsük el ezeket a bohócokat akiket belinkeltek. Rengeteg betyár volt rengeteg köny szól róluk illetve rengeteg sok film is készült róluk én már sok könyvet elolvastam mind Rózsa Sándorról és mind a többi betyáról is Pl Sobri Jóska és nekem egyszer se az jött le hogy bünözők lettek volna legalábbis nem a mai értelemeben mert ugye a nép szerette őket a nép bújtatta őket a nép etette őket a népnek segítettek szerinted mégis honnan a pokolból jönne az a mondás, Hogy betyár becsület?

tehát bűnözők voltak a kormány és a te fajtád körében de a szegény Szegedi környéki illetve a bakonyi környéki emberek szemében nem! De nyugodtam olvas róluk könyveket én is azt tettem nem mindig csak az a szaros wikipédia bár az is elég jó vagy ha nem szeretsz olvasni tudok ajánlani filmeket is. például Talpunk alatt fütyül a szél. vagy mostanában a duna tv-n megy este 8 tól vasárnap a Rózsa Sándor című sorozat vagy a Csillagösvényen című sorozatnak a betyárvilágcímű része

a kérdésre válaszolva pedig nem lenne egy rossz elképzelés h nem lenne tele börtönviselt kopasz kigyúrt űresfejű emberekkel gondolom azért vannak ott értelmesebb emberek is de ha már így van akkor már Magyar Gárdávval jobban szimptizálok

2012. dec. 4. 12:47
 48/50 anonim ***** válasza:

hát most így egy év után azt gondolom, hogy egyáltalán nem rossz dolog ez a betyársereg

lehet, hogy kopasz, rosszarcú, börtönviselt emberek, de Devecseren a börtönviselt, agresszív, népet terrorizáló cigányok futottak előlük és be voltak tőlük sz*rva

szerintem egyáltalán nem rossz, ha van egy olyan szervezet, amelyik kimegy a romák által terrorban tartott településekre és megmutatja magát, hogy igenis, nekik is van mitől félniük

egy évben egyszer félhetnek ők is, a többiben úgyis a magyarok teszik

mellesleg legutóbb németkéren se volt gond velük, úgyhogy szerintem márcsak emiatt a cigányság miatt is jó, hogy működnek

2013. okt. 7. 17:57
 49/50 anonim ***** válasza:

"szerintem egyáltalán nem rossz, ha van egy olyan szervezet, amelyik kimegy a romák által terrorban tartott településekre és megmutatja magát, hogy igenis, nekik is van mitől félniük "

Ne felejtsük el, hogy ezek az emberek is terrorizálták az embereket, nem véletlenül börtönviseltek. Erőszakos bűnöző elemek. Én láttam élőben őket és nem voltak valami bizalomkeltőek.

2013. okt. 8. 05:31
 50/50 Klaus7 válasza:
Az azért elég kemény hogy itt ugatnak sokan miközben ti semmit nem tesztek de kritizálni azt nagyon tudtok.. ők legalább oda állnak és kimondják amit kell. Nem ők a szégyenek hanem az ilyen emberek mint itt sokan tisztelet a kivételnek.
2014. máj. 8. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!