Mit gondolsz a betyárseregről?
Hiányolom róluk a lobogó gyolcs gatyát,az illene a kalapjukhoz.
Egy ostoba vicc társaság az egész.
3 általánost végzett, kannás bort vedelő focihuligánok, akik semmit nem tudnak a történelemről és egy olyan személyt állítanak be példaképként, aki köztörvényes bűnöző volt (Rózsa Sándor). Volt szerencsém ezeket élőben látni, hát az értelmi szintjük közelebb volt egy növényhez, mint egy emberhez.
Tudom, tudom. Hazaáruló zsidó vagyok...
"köztörvényes
bűnöző volt (Rózsa Sándor)."
Minden éremnek két oldala van. Te nagyobb bűnöző vagy, elhiheted!
Ezt nézzétek, beszartok! :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=Rg29xrJ_Iik&feature=related
Egyébként szerintem az MNA sokkal komolyabb szervezet, mint ez a betyárhadsereg... Mit is csinálnak tulajdonképpen?
Nem a Betyársereg elnöke mondta, hogy "meg kell tudnihúzni a ravaszt, ha más bőrszínt látsz"? IgazMagyar egy másik kérdés alá azt írtad, bőrszíntől függetlenül senkivel nincs bajod, ha nem jön tömegesen...
Döntsd el, hol állsz!
Amúgy meg Tyirityán Zsoltika a főbetyár nyilatkozta azt is, hogy büszke rá, hogy a betyárseregben börtönviselt egyének is vannak.
Gratulálok! Tényleg ők kellenének ide rendet védeni...
"Minden éremnek két oldala van. Te nagyobb bűnöző vagy, elhiheted!
"
Te übermagyar, szerinted mi volt Rózsa? Tudod egyáltalán, hogy ki volt? A wikipédiát nem ér olvasni, az zsidó dolog (a számodra).
"Minden éremnek két oldala van."
Érdekes ezt egy ilyen szájából hallani.
"Amúgy meg Tyirityán Zsoltika a főbetyár nyilatkozta azt is, hogy büszke rá, hogy a betyárseregben börtönviselt egyének is vannak. "
Akkor ezek sem különbek mint az öregasszonyokat megverő kelták. Sőt, ők ugyan olyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!